Vrei fani pe Facebook? Transformă-i pe prietenii tăi

O problemă cu care utilizatorii reţelei de socializare Facebook se confruntă este cea a opţiunii de membru (care îţi permite să îţi faci prieteni) şi Fan Page-ul. Ca simplu membru ai limită la prieteni (5000 maxim) iar la Fan Page nu există limită.

Însă Facebook a venit cu o idee strălucită, pentru a mulţumi în special companiile mari şi brand-urile ce îşi au "căsuţă" dar şi pentru "oamenii de rând" pe revoluţionarul site de socializare. Aşadar, poţi să-ţi transformi pagina de simplu membru într-un Fan Page şi atenţie toţii prietenii tăi devin fanii tăi.

Am primit cadoul de la Evomag - Microsoft Wireless Mouse 5000

Acum ceva timp scriam articolul "Routere de la Evomag", care participa la o campanie lansată de Evomag pentru blogări în colaborare cu Blogatu. O campanie inteligentă, serioasă şi cu premii foarte tari. Asta e părerea mea despre campania Evomag, care se desfăşoară în continuare.

La scurt timp după postarea articolului, am primit mail că o să primesc curând un cadou din partea Evomag. Am ajuns aseară de la Bucureşti, obosit şi plictisit de cele 8 ore de stat în autocar. Am intrat în casă, doar ce m-am dezbrăcat şi am văzut un colet. Premiul ajunsese cu câteva ore în urmă, direct la uşă. Am uitat de faptul că sunt înfometat şi am sărit pe colet să-l desfac. Asta nu înainte de a-i face o poză.

Joc cu Oigen

Astăzi vă dau voie tuturor să-mi daţi un şut în fund, însă binenţeles într-un joc.

Vă invit să obţineţi un high-score cât mai mare. Ia să văd, cine obţine cel mai mare scor? Cine are ciudă pe mine? 
                                       Kick OigenEu am obţinut 1800 metri în total. Tu?

Plecat din oraş

Plec pentru câteva zile la Bucureşti, să-mi rezolv unele probleme la facultate (damn it că nu prea am fost). Revin săptămâna ce urmează, undeva la o marţi-miercuri.

Dacă este vre-un blogăr din Bucureşti care vrea să iasă la o bere cu eu, aştept să mă contactaţi via mail sau telefon.
Până când revin, nu o să postez nimic pe blog.

Toate bune

Vrei să fi o marfă?

Acum e şansa ta. Dacă crezi că arăţi bine (faţa nu contează, modificăm în photoshop) dute la ziarul Click că ei îţi fac un foto-book profesional. Şi când zic profesional, nu mă refer la calitatea fotografiilor ci te conving să fi cât mai sexy (adică în p**da goală te lasă dacă e posibil). Şi ai ocazia să fi admirată de toată ţara, şi de toţi onaniştii din ea. O să fi material de l*bă pentru mulţi minori şi fustraţi sexuali. Deasemenea, ei îţi oferă super mulţi bani de la 100 ron până la ... câteva sute de roni.

Şi asta nu e tot. Îţi faci reclamă şi poate te observă cineva (un traficant de carne vie ceva). Tu o să fi cea care câştigă. O să fi votată de toţi bărbaţii care zic: "Ce bună eşti fă! Te-aş ... iubi cum vrei tu!" şi aşa mai departe. Crede-mă, nu ai ce pierde (dacă deja faci asta, eşti pierdută total).

Cei de la Click pun preţ pe imaginea ta şi pe persoana ta. Am văzut cu ochii mei, cât de mult le pasă. În aşa fel încât îţi vinde toată "galeria" ta de poze (sexy ?!?) cu doar 1 euro. Cam asta e valoarea care ţi-o oferă ţie! Dute şi laudă-te prietenelor tale cât de proastă şi de ieftină eşti. Meriţi!

Deasemenea, Click are o super ofertă. Doar 1 euro pentru 30 de fete direct pe telefonul tău mobil. Ar urma să apară, masaj erotic doar un euro. Tot cu 30 de fete. În felul ăsta te poţi auto-satisface în baie, în coteţ, pe munte, în maşină sau oriunde te-ai afla.
Dovada vânzării de imagine a unor fete naive:

Foto: Click.ro

I-am "banat" faţa ca să nu îi aduc prejudiciu de imagine. Nu că nu ar fi legal, din moment ce este pe internet, este o poză afişată gratuit şi am menţionat sursa fotografiei. Dar din bun simţ, nu doresc să ii stric imaginea fetei, mai mult decât a reuşit singură până acum.

Acest lucru se întâmplă cred că de ani de zile, e ceva ce vedem şi ştim cu toţii DAR pe voi nu vă irită lucrurile astea?

Afacerea Asteria

Sunt sătul de PTC-uri, site-uri GTP sau alt tipuri de modalităţi de a face bani online. Nu că nu câştig, dar nu e îndeajuns. Niciodată, nu e îndeajuns şi cred asta oricât ai câştiga. Pentru ca să ai un nivel de trai decent, cred cu tărie că suma de care ai nevoie este de peste 1000 euro pe lună. Pentru nivelul de trai din ţara noastră este o sumă decentă.

Studiez această afacere de peste 2 săptămâni. M-am interesat în legătură cu cel mai mic detaliu, până şi dacă persoana care o conduce este reală şi este cine pretinde a fi.

Afacerea Asteria a început în ianuarie 2010 şi a ajuns la un total de 180.000 membri. Este condusă de fosta directoare a Băncii Mondiale, Andreea Lucas (s-a confirmat autenticitatea după un telefon la Banca Mondială) şi preşedinta IFC (International Finance Corporation). Asteria este defapt o corporaţie, condusă de doamna Lucas care este CEO al companiei şi experţi în marketing, finanţe - bănci, management, vânzări.

Cum câştig bani?
După înscrierea în Clubul Asteria poţi fi membru level A - (FREE),  level B - Silver (taxa 9.99$) sau level C -  Golden (taxa 19.99$). Dacă devi membru B sau C primeşti 10 respectiv 20 puncte Asterios (Mai jos vă explic ce e cu ele).

Deasemenea, pentru fiecare recomandat de-al tău primeşti 5 puncte Asterios pentru că l-ai adus pe site şi în funcţie de ce tip de membership îşi alege primeşti bani cash. Dacă devine Silver primeşti $4.5 dolari şi dacă devine Golden primeşti $9 dolari. Această sumă o câştigi lunar de pe urma recomandaţilor tăi.

Câştigul de pe urma referalilor este unul suplimentar. Adevăratul câştig este altul.

Punctele Asterios au rol de acţiuni. În fiecare săptămână primeşti dividente. Dividentele le primeşti aşa: 80 la sută în puncte Asterios şi 20 la sută cash (dolari). Asta înseamnă că săptămânal acţiuniile tale cresc la fel şi soldul cash. De exemplu ai 20 de puncte Asterios. După o săptămână primeşti 4 puncte Asterios şi 3 dolari. A doua săptămână o să ai 24 de puncte Asterios, astfel dividentele o să fie şi mai mari.

Scopul este să ajungi la 400 de dolari pe săptămână câştig. Doar cu membershipul de Golden ajungi în 52 de săptămâni la acest câştig. Poţi să reduci din timp recomandând persoane sau investind în plus.

Cashout la minim 1$ în Alertpay.

De unde are bani Asteria?

1. Taxele de membru
2. Furnizori
3. Publicitate
4. Servicii/Produse (vinde servicii gen Coaching, Bussines Opportunities şi produse de la Microsoft)
5. Remitere

Vreau să devin membru - ÎNREGISTRARE
Prezentare club asteria în română

PENTRU SUPPORT ID YM!: eugenvali
Pentru recomandaţii mei ofer o prezentare în limba română (este singura prezentare în limba română) şi metode de promovare eficiente, şi support cât doriţi.

Vreau să devin membru - ÎNREGISTRARE


Prin sudoarea frunţii!

Aşa au fost ridicate, cel mai probabil cele 12 imobile ale lui Bercea Mondial. Bineînţeles, cu sudoare pe frunte, dar ea vine din partea muncitorilor care au lucrat. Nu cred că Bercea a lucrat măcar 1 minut, şi nici nu cred că a câştigat banii necesari pentru acest mic imperiu.

"Modesta" casă a lui Bercea Mondial e cu adevărat un monstru din beton şi ciment. Oare din muncă poţi să ai şi tu aşa ceva?


Acest om, nu este doar un simplu interlop, este un interlop egocentric. Chiar narcisist aş putea adăuga.

Câte?

Din "perle pe internet" vă recomand search-ul cuvântului "câte".
Am "incercuit" dreptunghic cu diferite culori, ca la grădiniţă pentru a putea face diferenţa dintre oameni fustraţi care petrec timpul privind căcaturi de telenovele (nu-mi cer scuze faţă de cei ce se uită la aşa ceva pentru că asta e părerea mea), între o categorie de oameni care "eu nu învăţat la şcoală, eu geografie nu ştie" şi binenţeles neplisiţii oameni de valoare, manelistul. Cel din urmă e cu totul special, el dând search la melodia lui preferată să o asculte la maxim, şi să zică ce tare "este naţia mea rromână". Nu e voie să zici ţigan că e discriminare, deci rromân.


Deci, câte? Câte p**a mea mai trebuie să îndur? Până şi pe Google?

Am devenit mai câcăcioşi

Faţă de acum 10 ani când aveam un consum de 1.5 kg de hârtie igienică pe cap de locuitor, anul trecut s-a înregistrat 3.4 kg hârtie igienică pe cap de locuitori. Potrivit unor surse care nu le voi dezvălui din motive de securitate, românii nu mai sunt aşadar atât de constipaţi ca acum 10 ani.Se vehiculează că am putea deveni un popor de câcăcioşi diareici, însă nu am baze solide să fac această afirmaţie.

Topul câcăcioşilor şi consumatorilor de "fund-papirus" sunt germanii care folosesc doar 14 kg de hârtie igienică pe cap de locuitor. Aproape de 5 ori mai mult ca românii.

M-am indrăgostit de SmartPhone-uri

Până nu demult, precum am declarat şi într-un articol anterior, smartphone-urile nu mă atrăgeau deloc. Nu că era vorba de atracţie dar consideram un lucru de aruncat banii, nicidecum folositor. Aşa că umblam cu un simplu telefon, cu cameră foto-video (cred că am folosit-o o singură dată).


Asta până am dat de un smartphone SAMSUNG I5800 GALAXY 3 care pe de-a dreptul m-a dat pe spate. Lansat în 2010 acest telefon este mai mult decât un "telefon", este un gadget foarte util. Ai jocuri, GPS, Google Maps, OS Android, camera video, camera photo, Wireless LAN, 3G, GPRS, Rama foto. 


Mai jos aveţi un review al telefonului în limba română. Aş putea să vă explic în cuvinte, dar cred că imaginiile vă sunt mai de folos. Vizionare plăcută.
Este un telefon bun şi îl recomand. Am scris acest articol pentru o campanie campanie Quickmobile realizată  cu sprijinul stimabilului Chinezu pentru un Ipad2. 

Produsele mele favorite de pe MarketOnline


O scurtă prezentare:
MarketOnline este un site de unde puteţi cumpăra produse de gen IT&C, Comunicaţii, Electronice. În spatele acestui site se află zeci de oameni care prin profesionalismul lor desăvârşit oferă clienţilor săi servicii la cel mai înalt nivel din România.
Nu este un simplu magazin online, este mai mult decât atât. Acum 3 ani MarketOnline primeşte premiul de cel mai bun magazin online în 2008, la Gala Premiilor E-commerce (evenimentul nr.1 în comerţ online).

Primăvara se apropie

Zilele astea vremea prielnică a scos majoritatea românilor din casă. Cu paşi mărunţi pătrundem în anotimpul renaşterii. Personal, după o iarnă grea sosirea primitoare a primăverii 2011 a trezit în mine energie, voinţă şi motivare.

Ce aşteptaţi de la primăvară? Ce vă place la acest anotimp? Mie îmi plac plimbările în aer liber care sunt atât de relaxante, ieşirile la iarbă verde, în natură.

Pe scurt: Bine ai venit, Primăvară.

Good Bye Nokia şi Welcome Samsung

Astăzi mi-am luat la revedere de la fostul telefon şi l-am înlocuit cu un smartphone. Întotdeauna am fost pe ideea că telefonul este canalul prin care doi oameni comunică. Şi atât, vedeam cel puţin eu. Normal că ştiam de tot ce poate să ofere alte tipuri de telefoane mai deştepte, dar ziceam: "Ce îmi trebuie cameră de n-şpemii de megapixeli la telefon? Telefonul e pentru comunicat. Vreau poze, iau aparat de n-şpemii pixeli".

Vai de bătrânii noştri

E rău să n-ai bani dar mai rău de atât este să fi bolnav. Dacă eşti şi bătrân, mai bine nu te duci la spital. Mori acasă mai târziu decât la spital.

Uniunea Europeană, N.A.T.O., "Şenghen", pretenţii. Asta e România. Defapt România reprezintă pensii tăiate, împrumut F.M.I., corupţie, jeg, indiferenţă, nepăsare, perversiune şi minte criminală. Sincer, îmi pare rău pentru cei care cândva au făcut parte din elita societăţii şi au pus o cărămidă la "baza" României, iar acum mor de frig, mizerie şi nepăsare în spitalele de doi lei ale minunatei noastre ţări. Un sistem defect, conduşi de oameni incompenţi.

Celor care simt nostalgia mea, vă invit să ascultaţi Vank - Vreau o ţară ca afară

Top 10 Filme din genul comedie

Conform Cinemarx cele mai bune filme de comedie, cotate de către utilizatori în intervalul 7-14 Martie 2011 sunt filmele vechi, cel mai "nou" film de comedie din top 10 este cel din anul 2002.

Din topul de mai jos, pentru mine top 1 este Seinfeld (1990). Pe vremea aceea comicul avea altă nuanţă, nu ca în ziua de astăzi, comercială şi bazată pe vulgar şi idioţenii.

                          Topul celor mai bune filme de comedie - votate


Review Standard Site: joburi-online.ro

Imagine cu site-ul joburi-online.ro
Bună tuturor, in articolul de faţă analizez site-ul joburi-online.ro.


Cuprins:

A. Copywriting
B. Design
C. Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
D. Structurarea informației
E. Uzabilitate

A. Copywriting

1. Nu a-ţi tradus "login" cu "logare" şi nici "forgot login" cu "parolă pierdută". Este un site în limba română, pentru utilizatorii români.
2. Pagina "Home" ar trebui să fie tradusă deasemenea şi să fie "Acasă".
3. În header văd Logo, Subtitlu (motto-ul) şi Titlu. Vă sugerez să reînoiţi logo-ul, să fie pe un contrast de culoare cu Titlul (Joburi-online.ro). Cele două persoane din logo care dau mâna sunt pe acelaşi contrast, dar văd şi verde şi galben spre portocaliu. E neplăcut vizual. Există o regulă privind aranjarea în header. Logo-ul este pe partea stângă (e bine cum e poziţionat) dar în dreapta e Titlul şi apoi Subtitlul (nu invers, cum aveţi dumneavoastră).

Recenzie: Love and Other Drugs (2010)

Detalii

Ţară:

 SUA

Limbă:

 Engleză

Dată lansare:

 21 January 2011 (România) 

Locaţia fimărilor:

 Pittsburgh, Pennsylvania, SUA

Box Office

Buget:

 $30,000,000 (estimat)

Weekend deschidere:

 $9,739,161 (SUA) (28 Noiembrie 2010) (în 2455 cinematografe )

Încasări totale:

 $32,357,532 (SUA) (13 Februarie 2011)


Specificaţii Tehnice

Durată:

 112 min

Sound Mix:

 Dolby

Color:

 Color

Aspect Ratio:

 1.85 : 1


Călătorim pe şosea sau în aer?

Oportunităţiile care apar în viaţa ta nu sunt întodeauna aşa cum te aştepţi să fie. Aici mă refer că s-ar putea să fi nevoit să nu stai în "cuibuşorul" din oraşul-mamă şi ar trebui să îţi explorezi posibilităţiile în alte oraşe sau ţări. Pentru că aşa e viaţa, o pungă de bomboane cu gusturi diferite de unde nu şti niciodată ce o să primeşti. Posibil ca bomboana să fie dulce sau nu tocmai pe placul tău.

Lumea de azi, lumea în mileniul trei, lumea în 2011 este plină de oportunităţi şi şanse, care dacă le accesezi s-ar putea să tragi lozul cel mare.

Cerşetorul cu voce de AUR

Ştiam că sunt oameni care au parte de un dar divin, dar nu văzusem niciodată unul. Ştiam deasemenea că sunt oameni cu voce de radio (formată şi lucrată în ani de zile) şi ştiam că sunt câteva persoane în lume care s-au născut cu o asemenea voce. Şi pe deasupra, ştiam că o asemenea voce te tulbură emoţional. Dar nu ştiam că o să rămân atât de plăcut surprins.

Ted Williams este o persoană care a fost arestată pentru furt şi posesie de droguri, un fost drogat şi cum numim astăzi acest tip de persoane, o scursură a societăţii.

La Mulţi Ani, Femeie

Cu ocazia zilei de 8 Martie vreau să urez tuturor femeilor (mamă, soacră, cumnată, bunică, iubită, concubină, amantă, gospodină, "gajică", studentă, fiică, nepoată, fină, şefă sau altă "funcţie") o primăvară frumoasă. Cu toate că până în ziua de azi nu am putut să am încredere în ceva care sângerează cinci zile şi nu moare, astăzi fac excepţie. E ziua voastră, la naiba. Noi avem atâtea zile, că dacă ar fi să le sărbătorim pe toate, un an de zile ar ţine pe puţin 367 de zile.

Vă dedic vouă, femeilor, din străfundul inimii o melodie dă pă iutub care să vă însorească ziua de 8 Martie.
Mulţumesc că suportaţi "definiţia şi termenul" de bărbat zilnic.

Interviu cu Blogatu

Marius Călugăru alias Blogatu

Blogatu a avut bunăvoinţa de a-mi răspunde la câteva întrebări. Îmi doream să îmi acorde un interviu, pentru că în blogosferă pseudonimul Blogatu are ecou. Vă invit să citiţi interviul cu Marius.

Interviul
Oigen: Blogatu este pseudonimul tau. De ce şi de unde Blogatu ?
Blogatu: În martie 2007, am fost într-o excursie în Franta. Vroiam să-mi fac blog şi nu gaseam nicio denumire prea atrăgătoare. Dintr-o data, în Luvru, m-a lovit inspiraţia. Povestea e prea lungă ca s-o spun aici, într-un articol pe Blogatu.ro ar fi mai simplu.

Lecţia pentru voce

În acest articol mă adresez tuturor celor care vor să facă carieră în televiziune dar în special în radio. Recomand şi tuturor celor care fac clipuri pentru difuzarea lor pe site-uri de video-sharing dar şi celor care fac live streaming.

Vocea! Este foarte important modul în care vorbeşti dar mai important este modul în care îţi foloseşti şi controlezi vocea. S-ar putea să crezi că eşti cel mai bun în momentul în care vorbeşti la un microfon sau când faci streaming live. Problema se pune cum este receptat sunetul de auditoriu. Datorită entuziasmului cu care vorbeşti şi a „prostului management” al vocii sunetele scoase pe gură vor ajunge sub formă de ţipete sau prost întelese.

Concurs: Două articole = 1000 euro

Poate te gândeşti că această asociere nu se poate face. Dar eu iţi spun că nu este chiar aşa. O dovedeşte concursul organizat de siteul de pariuri online Pariuri-x.ro care oferă suma aceasta câştigătorului concursului pentru bloggeri. Astfel trebuie să postaţi pe blog un review al siteului Pariuri-x.ro şi o descriere succintă a acestui concurs. După aceea trebuie să intraţi pe forumul Pariuri-x.ro  şi să lăsaţi link către articole. Chiar dacă blogul tău nu este cel mai bun, poţi câştiga unul din locurile secunde, care primesc 500 şi 300 euro. Nu mai pierde timpul, înscrierea se încheie pe 31 martie 2011. 

Review: Pariuri-x.ro Siteul pariorilor români

Pariuri-x.ro este siteul de pariuri sportive  cu cel mai mare trafic din România. Cu o structură bine definită siteul se diferenţiază de celelalte siteuri de profil prin calitatea informaţiilor pe care le găsiţi aici. Cei care vor să caştige şi bani de pe urma siteului o pot face prin participarea la concursul de pronosticuri sportive  sau o altă alternativă este inspirarea şi/sau participarea la Biletul zilei. Premiile de peste 6000 ron garantează calitatea ponturilor date la aceste concursuri.

Părerea mea despre Ford B-Max

Astăzi la salonul Salonul Auto de la Geneva a fost descoperit noul Ford B-Max care va fi produs în România la uzinele Ford din Craiova.

Maşina ce va circula şi pe şosele în curând vine faţă de modelul Ford Grand C-Max cu dotări noi şi este mai compact. Uşile din spate sunt culisabile spre înapoi. Design-ul maşinii după părerea mea este unul impunător, şi pe lângă eleganţă şi atitudine am rămas foarte plăcut surprins de partea frontală a maşinii. Parbrizul este foarte mare oferindu-ţi ţie, ca şofer, în primul rând vizibilitate mare dar şi un conform enorm cât eşti la volan.

Muzică veche, muzică bună

Eu ascult muzică veche chiar dacă sunt tânar. Îmi place muzica veche, o ador. Nu e zgomot, nu se vorbeşte despre duşmani sau băutură, are un MESAJ şi pe vremea lor dar şi azi muzica anilor 80-90 ridica zeci de mii de oameni în picioare sau faceau ca oamenii să intră în fibrilaţii.

Muzica anilor '80 şi/sau '90 era plină de emoţie şi respectiv plină de viaţă şi era euforică după părerea mea. Vouă ce vă zice inima? Ascultaţi-vă inima (Roxette)

Formaţii care au stăpânit anii 1980-1990 după părerea mea:

Tutu Adrian - E evident ca romanii au talent (versuri)


Adrian munceşte oriunde ca să poată să se întreţină singur: în construcţii, ca ospătar.
El a venit la românii au talent pentru că iubeşte ceea ce face şi o face pentru părinţii lui. Vrea să ajungă pe o scenă mare că acolo se simte mai aproape de ei.
În culise el a fost îmbrăţişat de Pavel Bartos şi Smiley care l-au felicitat şi i-au spus că îl admiră.

Recenzie: The Green Hornet (2011)


  • Titlu: The Green Hornet - Viespea verde
  • Producător: Original Film Feature Films
  • Dată lansare (SUA): 14 Ianuarie 2011
  • Dată lansare (Romania): 28 Ianuarie 2011
  • Periodă filmare: Martie 2009 - ??
  • Buget: 90,000,000 $
  • Încasări weekend: 33,700,000 $
  • Încasări totale: 96,637,321 $

Regizor:                                      Genul:               
Michel Gondry                                Thriller / Crimă / Acţiune
Scenaristi:                                  Durata:
George W. Trendle                         119 minute
     

Romanii au talent. Vorbesc serios

Astă seara am urmărit show-ul de pe PROTv care face senzaţie în toată România. Şi pe bună dreptate, pentru că pe lângă "tema" emisiunii (descoperirea de talente) se face şi entertaining la greu. Dacă taică-miu mi-a zis: "Taci. Nu aud ce zice la românii au talent!" care înainte să vizioneze emisiunea, tot el a zis: " Să văd vagaboande pe scenă. E o porcărie!". Nu e o porcărie, e ceva ce devine viral pentru români.

Cine este vinovatul?

Şi câinii au ruşine şi onoare. L-am găsit pe internet un clip foarte amuzant, care chiar mi-a stârnit râsul. Precizez că asta au reuşit să facă 3 simpatici căţeluşi.
Pierzi mult timp pe net? Vrei să câştigi bani împreună cu prietenii tăi doar pentru câteva click-uri, în doar câteva minute pe zi şi să socializezi ca pe Facebook?Coinzer te aşteaptă

Românul fură orice. Fură şi fără câştig

Aseară, mi-am adus aminte că joi cei de la Creative Monkeyz lansează nou episod. Am fugit cu mouse-ul în bara din browser, tastez Youtube şi merg pe pagina oficială a creatorilor Mo şi FOCA. Am rămas uluit când am văzut doar un video(nou) şi că restul au fost şterse. Înainte să urmăresc ultimul clip (care defapt era un mesaj) mi-am zis "că am mai pierdut un talent care s-a retras. păcat."

Am început să urmăresc clipul şi am realizat că ei doar vor muta episoadele pe site-ul lor oficial, pe Creative Monkeyz. Ei şi-au cerut scuze că se retrag dar au zis că nu mai pot face faţă completării formularelor pentru furt intelectual. Au enumerat timp de zeci de secunde, numele tuturor userilor care au preluat video-urile lor.

Lectia de dicţie

Hei, cine nu mai scapă câte o pocnitoare verbală din guriţă şi cine nu roşeşte uneori datorită stangăciei sale? Dar asta nu e din cauză că nu putem sau dicţia e un har. Nu, dicţia se formează prin multe exerciţii, zilnice.

Profesorul meu tutore, Tache Robert, director executiv la Radio România ne-a zis că nu avem ce căuta la radio dacă nu avem o dicţie perfectă şi o voce perfectă. Despre voce o să vă zic în articolul următor, acum vorbim de dicţie. Şi cum stăteam la RRM Student FM ca un copil la magazinul de bomboane, ne-a dus într-o cameră care era destul de anostă. Ne-am făcut confortabili şi ne-a zis: "Vreţi în radio? 30 de minute de exerciţii pentru dicţie şi voce zilnic"!

S-a lansat iPad 2. Caracteristici

Steve Jobs, CEO Apple, s-a prezentat ieri la evenimentul iPad2 din San Francisco şi a declarat că nu ar fi ratat pentru nimic în lume asta. Trebuie să avem în vedere faptul că e în concediu medical după mai multe probleme de sănătate.


Acesta a prezentat câteva statistic uimitoare: Aproximativ 15 milioane de iPad-uri s-au vândut anul trecut, care au generat încasări de 9.8 miliarde dolari. Deasemenea, brandul Apple a vândut şi 100 milioane iPhone-uri.

Gata Cafeaua? (21) Cum să mă bărbieresc?

Ora 9.30 dimineaţa, cafeaua a fost servită. Da, dependenţa e mare şi cred că o să înlocuiesc cofeina cu Inka. Cei care nu ştiu, Inka este probabil cel mai bun înlocuitor al cafelei, pe bază de cicoare. Decât cafea decofenizată, mai bine o băutură Inka.

Este dimineaţă şi ca orice bărbat care se respectă este necesar să îmi fac tabieturile obişnuite. Ele se referă la ţigară, cafea şi cititul presei. Dar tot ca bărbat, dimineaţa devine una mai bună şi te revigorezi după un bărbierit ca la carte. Prima dată când m-am bărberit nu a fost nimeni lângă mine să mă înveţe şi nici nu am citit despre asta. Aşa că prima mea experienţă s-a lăsat cu taieturi pe faţă.

Ştiaţi că? din Internet 2.0 (Upgrade la 3.0)

Ştiaţi că:

- Doar 25% din populaţia Indiei cu cel mai mare IQ, este mai mare decât IQ-ul tuturor oamenilor din Statele Unite ale Americii.
- India are mai mulţi copii inteligenţi decât toţi copiii din S.U.A.
- Cele mai căutate slujbe din 2010 nu existau în 2004?
- Unu din opt cupluri căsătorite anul trecut în S.U.A. s-au cunoscut online.

Cum va arata noul iPad2?

Suntem doar la câteva ore distanţă până la începutul prezentării Apple, care va avea loc miercuri, la Yerba Buena, Centrul de Arte din San Francisco, unde compania o să anunţe iPad 2.

Zvonurile spun că noul iPad nu e diferit de originalul lansat anul trecut. Dar  speculaţiile din ultimile săptămâni lansate pe bloguri şi site-uri web, au fost alimentate de scurgerile de informaţii de la Apple. Compania a refuzat să ofere orice fel de detalii înainte de prezentarea oficială.

Doar femeile sunt complexate?

De fiecare dată când aud o persoană că e complexată de cum arată, de fiecare dată este femeie. Nu aud bărbaţi care să fie ruşinaţi chiar dacă au câteva kilograme în plus. De ce la ele contează atât de mult, iar la noi, bărbaţii nu contează câtuşi de puţin.

Poate că femeile doresc să arate "ca trase prin inel" datorită faptului că este supra-apreciată în ziua de astăzi silueta. În televiune toate femeile (Crudu, Draguşanu, vagaboante de genul) au un corp tunat din cap până în picioare. Ele au devenit modele de urmat pentru fetele şi femeile din ziua de astăzi? Nu ştiu dacă e bine modul ăsta de gândire. Nu zic că nu e plăcut, dar să ştiti că bărbaţii nu se excită când numără coastele dvs.

De Mărţişor Google a făcut româniilor o surpriză

Cu ocazia zilelor primăverii şi a sărbătorii tradiţionale româneşti Google a creat un logo special doar pentru români. Astfel, daca accesaţi Google.ro o să observaţi logo-ul. Este un gest foarte frumos din parte lor şi trebuie apreciat.