Gata Cafeaua? (21) Cum să mă bărbieresc?

Ora 9.30 dimineaţa, cafeaua a fost servită. Da, dependenţa e mare şi cred că o să înlocuiesc cofeina cu Inka. Cei care nu ştiu, Inka este probabil cel mai bun înlocuitor al cafelei, pe bază de cicoare. Decât cafea decofenizată, mai bine o băutură Inka.

Este dimineaţă şi ca orice bărbat care se respectă este necesar să îmi fac tabieturile obişnuite. Ele se referă la ţigară, cafea şi cititul presei. Dar tot ca bărbat, dimineaţa devine una mai bună şi te revigorezi după un bărbierit ca la carte. Prima dată când m-am bărberit nu a fost nimeni lângă mine să mă înveţe şi nici nu am citit despre asta. Aşa că prima mea experienţă s-a lăsat cu taieturi pe faţă.

Iată câteva sfaturi de urmat înainte şi când te bărbiereşti:
1. Înainte să începi procesul minuţios numit bărbierit, umezeşte bine faţa cu apă călduţă sau fierbinte. Părul bine înmuiat este mai slab şi nu rişti să-ţi strici aparatul de ras şi astfel ai parte de un bărbierit uşor.
2. Masează-ţi barba cu spumă, gel sau cremă de ras pentru măcar un minut. E important să şti că nu cea mai bună cremă de barbierit este cea care face cea mai multă spumă. Caută cele pe bază de Aloe Vera şi care conţin vitamine, astfel încât să ai parte de un bărbierit reconfortant şi relaxant.
3. Foloseşte un aparat de ras de calitate. Dacă foloseşti unul de unică folosinţă, să fie deasemenea de calitate. Nu folosi acelaşi aparat de ras sau BIC de două ori, că o să te iriţi. Nu degeaba se numeşte " de unică folosinţă".
4. Clăteşte cu apa fierbinte lamele aparatului de ras în timp ce te bărbereşti. Astfel vei scăpa de părul care se pune între lame. Nu te repezi şi încerca să pătrunzi în profunzime de la începutul. Bărberitul este un sport, unul care se face cu răbdare.
5. Bărbiereşte-te in răsfir pentru un bărbierit în profunzime.
6.După bărbierit, oferăi pielii tale confortul de care are nevoie. Foloseşte un aftershave de calitate, care să nu conţină alcool. Majoritatea cazurilor în care pielea se simte uscată şi iritată după bărbierit este atunci când foloseşti aftershave pe bază de alcool. Eu personal folosesc un aftershave, fără alcool, care conţine şi balsam pentru hidratarea pielii sensibile. Este cel mai bun aftershave.

Bărbieritul nu trebuie să fie un chin. Trebuie să fie modul în care te "reînoieşti", te revigorezi.
Succes.


Pierzi mult timp pe net? Vrei să câştigi bani împreună cu prietenii tăi doar pentru câteva click-uri, în doar câteva minute pe zi şi să socializezi ca pe Facebook?Coinzer te aşteaptă

Comentarii