Vai de bătrânii noştri

E rău să n-ai bani dar mai rău de atât este să fi bolnav. Dacă eşti şi bătrân, mai bine nu te duci la spital. Mori acasă mai târziu decât la spital.

Uniunea Europeană, N.A.T.O., "Şenghen", pretenţii. Asta e România. Defapt România reprezintă pensii tăiate, împrumut F.M.I., corupţie, jeg, indiferenţă, nepăsare, perversiune şi minte criminală. Sincer, îmi pare rău pentru cei care cândva au făcut parte din elita societăţii şi au pus o cărămidă la "baza" României, iar acum mor de frig, mizerie şi nepăsare în spitalele de doi lei ale minunatei noastre ţări. Un sistem defect, conduşi de oameni incompenţi.

Celor care simt nostalgia mea, vă invit să ascultaţi Vank - Vreau o ţară ca afară

Comentarii

Anonim a spus…
Mi-e mai mila de tinerii care muncesc pentru 600 lei decat de babaci care au o pensie de peste 1000 lei. Sa fim seriosi,pensie mica au babacii care nu au muncit deloc toata viata,sau nu cu carte de munca.S-a ajuns ca pensiile sa fie de 2 ori mai mari decat salariile.
As fi de acord sa taie pensiile de boala ale persoanelor perfect sanatoase pentru a le mari lensiile celor care merita si sa se mareasca salariile muncitorilor.Sunt mai multi handicapati,adica oameni care iau pensie de boala si sunt perfect sanatosi,decat muncitori,si asta nu e bine deloc.