Cum sa cumperi actiuni Grifols SA (GRF.MC) cu 0 comision, in 3 pasi simpli




Grifols SA este o companie farmaceutica globala de specialitate cu sediul in Spania, care dezvolta, produce si distribuie o gama larga de medicamente biologice bazate pe proteine derivate din plasma. Aceasta isi organizeaza activitatea in cinci divizii: Bioscience, Diagnostic, Spital, Bio Supplies si Altele. 


Bioscience include activitati de productie de derivati plasmatici pentru uz terapeutic si vanzarea si distributia de produse finale. Diagnostic se concentreaza pe cercetarea, dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de produse de diagnostic in vitro, cum ar fi instrumente analitice, reactivi si software, printre altele, pentru laboratoare. Hospital ofera tehnologie si servicii pentru spitale, clinici si centre specializate pentru fabricarea de medicamente, precum si solutii saline fiziologice, fluide nutritive enterale si dispozitive medicale pentru terapie interventionala. Bio Supplies furnizeaza, in principal, produse biologice de uz non-terapeutic. Altii furnizeaza servicii de productie pentru companii terte.



Cum sa cumperi actiuni Grifols SA cu comision 0, in 3 pasi simpli


Mai intai de toate alege-ti platforma de tranzactionare. Recomandarea este sa iti indrepti atentia spre eToro. Iata si de ce! Platforma are peste 25 de milioane de investitori. Sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc platforma, peste 3000 de companii de la care poti achizitiona actiuni. Ai acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Poti cumpara actiuni de la bursele de top ale lumii. Nu platesti comision si nu ai limita la volumul de tranzactionare. 


Iata cum sa cumperi actiunile GRF.MC in 3 pasi:


Creeaza un cont de tranzactionare


Ai un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata. 


Faci depunerea 




Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari. Poti alimenta si in lei. 



Cumpara actiuni 


In cele din urma, dupa ce ai parcurs toti acesti pasi, poti cumpara cate actiuni doresti. Cauta dupa denumere sau simbol, introduci suma dorita si open trade. 



Ce avantaje ai daca tranzactionezi pe eToro



Odata ce ai intrat pe platforma eToro, iti va fi mult mai usor sa tranzactionezi actiunile companiilor de top sau cu posibilitatea aparitiei unor costuri neprevazute. Vei putea sa cumperi actiunile multor companii si vei avea parte de comisioane 0.


eToro este mult mai mult decat o platforma de tranzactionare, este un loc in care te vei autodepasi. Vei putea sa inveti nenumarate lucruri despre acest domeniu. Cu trecerea timpului, vei observa modele si strategii pe care le au investitorii cu experienta si iti vei dezvolta stilul propriu.





In final 


Unii investitori au dat deja de gustul si placerea de a tranzactiona in cadrul acestei platforme. Poti urmari si tu ce este in trending si astfel ai au atu si un moment perfect ales cand sa cumperi sau sa vinzi. Gandeste-te la perspective de viitor ale companiei alese, ale carei actiuni sa le alegi, dar nu uita ca exista o constanta in acest domeniu si anume volatilitatea pietei.


 



Comentarii