Stailer - platformă online cu saloane de înfrumusețare

Programare

 


Foarte multe persoane aleg să nu se programeze la salon fie din cauza informațiilor puține, fie din cauza lipsei numărului de telefon de la recepție. Dacă nu știi cum sunt prestate anumite servicii, probabil ai ales să nu te programezi și să aștepți o persoană cunoscută care a fost deja.

Te poți programa pe internet prin Stailer - platformă online cu saloane de înfrumusețare

Economisește timp prin programările online! Stailer îți oferă posibilitatea de a vedea toate detaliile cu privire la prețurile saloanelor, la serviciile oferite, recenzii, zona în care se află, programul lor și fotografii din interior. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să iei o decizie. Aspectul tău merită să fie tratat de către profesioniști!

Acum nu mai trebuie să te deplasezi la un salon pentru a cere informații despre prețurile acestuia. Dacă te afli în Oradea, Timișoara, București, Iași sau Cluj Napoca, poți vizualiza online aceste detalii. Vezi preturile de la Salon Transilvania din Cluj și alege serviciul care ți se potrivește! În descrierea salonului vezi putea vedea rezultatele stiliștilor, cât și recenziile complete ale clienților existenți.

Nu doar coafura sau tunsoarea pot schimba felul în care arăți, ci și machiajul

Doamnele și domnișoarele au făcut un obicei din extensiile de gene sau laminarea sprâncenelor, servicii ce se regăsesc pe stailer.ro. Aici ai lista saloanelor de make-up si infrumusetare din Cluj, însă dacă locuiești în altă zonă o poți selecta de pe prima pagină.

Dacă doamnele și domnișoarele au posibilitatea de a alege din listele lungi, la fel o pot face și domnii! Pentru bărbați, Stailer - platformă online cu saloane de înfrumusețare - pune la dispoziție servicii și pentru domni. Masajul și cosmetica masculină împreună cu serviciile de manichiură și pedichiură sunt doar câteva dintre cele pe care le pot alege bărbații. Listele includ saloane unde pot merge atât femeile, cât și bărbații, așadar e ocazia perfectă pentru a merge cu partenerul la salon!

Navighează gratuit printre zecile de rezultate și programează-te din timp în perioadele aglomerate! Sezonul estival face parte din perioada anului în care evenimentele formale sunt foarte dese, iar saloanele de înfrumusețare rămân rapid fără locuri disponibile. Pentru a beneficia de servicii de calitate, programează-te online la salonul dorit cu suficient timp înainte de marele eveniment.

Ești stilist sau deții un salon de înfrumusețare? Expune-te și mai mult în mediul online! Rețelele sociale nu mai sunt suficiente pentru o vizibilitate crescută în online. Tot mai multe persoane aleg un salon după ce îl caută pe motoarele de căutare, însă stailer.ro oferă posibilitatea de a face și programări. Îți va fi mai ușor să gestionezi programările și să fii găsit mai rapid de potențialii clienți. Înscrie-ți afacerea pe Stailer - platformă online cu saloane de înfrumusețare!

Dacă ai probleme cu efectuarea programărilor, poți consulta ghidul video care te învață pas cu pas cum să le faci. Pentru alte detalii suplimentare, poți accesa live chat-ul de pe site sau adresa de e-mail support@stailer.ro - acolo unde vei discuta cu reprezentanții echipei.

Comentarii