Stai! Stailer îți poate obține programarea la salon pentru care nu mai aveai speranțe!



Dacă ești femeie și citești aceste rânduri probabil că ai trecut cel puțin odată în viață prin imposibilitatea de a obține un loc pe scaunul stilistului, oricât te rugai de el. Programările se făceau din timp, nu puteai să mergi cu una, cu două când ți se năzărea ție. Dar acum, oricând vrei să-ți satisfaci un capriciu legat de aspectul tău fizic, poți găsi un stilist chiar în aceeași zi, cu Stailer.

Nu mai renunța la momentele tale de răsfăț

De obicei trebuia să explorezi zeci de pagini ale saloanelor pe Google până te decideai pe mâinile cui să te lași. Și după acest research amănunțit sunai, iar ei îți spuneau cu nonșalanță că nu au loc să te primească până săptămâna viitoare. Păi nu te apucau pandaliile? După ce ai stat atâta să studiezi pozele de pe pagină, prețurile și te-ai decis, nu te poți bucura de ce-ți dorești. Or avea femeile skill-uri demne de FBI la aflat informații, dacă e să fiu obiectivă nici nu știu de ce mai angajează bărbați, însă au răbdarea unui taur ce vede roșu-n fața ochilor. Ca să mai stai să cauți alt salon, deja simți cum îți ies flăcări pe nas și pe urechi ca-n desenele animate. Eu cel puțin odată ce-mi pierd interesul, nu-l mai găsește nici Ernest.

Acum, cu ajutorul platformei Stailer, cu doar câteva click-uri ce ți le pierdeai oricum inutil pe Google, găsești toate saloanele din oraș dispuse să te primească oricând îți vine hachița. Intri frumușel pe www.stailer.ro, selectezi filtrele și de acolo lasă magia Stailer să te surprindă.

Ce avantaje ai dacă folosești Stailer

De când am gasit acest articol și l-am citit, jur că n-am mai dat un telefon la salon. Nici măcar când a fost vorba să anulez o programare. După ce selectezi locația ta, genul, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, platforma îți arată stiliștii ce au loc liber pe scaunul salonului. De acolo, alegerea este a ta. Platforma Stailer este complet gratuită și poate fi utilizată chiar și de bărbații cărora le place să se îngrijească. Fiindcă dezvoltatorii Stailer știu că o femeie trădată, e o femeie periculoasă, au avut grijă ca platforma să fie transparentă, fără ascunzișuri sau taxe surpriză. Vezi prețul exact al unei lucrări, durata ei, recenzii ale altor clienți și chiar și locația prin Google Maps a salonului.

Nici iadul n-are furia unei femei disprețuite, deci stiliștii înscriși pe Stailer sunt de un real profesionalism care cu siguranță nu te vor dezamăgi, orice serviciu ți-ai dori să primești. Nu ai nevoie de cont să faci o programare astăzi, însă îți va fi util pe viitor. Contul te ajută să gestionezi oricând programările făcute în agenda virtuală a site-ului, îți poți seta remindere ca să fii punctuală, poți revedea locurile unde ai fost dacă-ți dorești să le treci iar pragul. Stailer îți permite să și anulezi programările în caz de intervine ceva în planul tău, fără să dai explicații cuiva.

Intră și tu pe www.stailer.ro să vezi ce stare de zen ai acum când îți faci o programare la salon. Pentru alte informații poți scrie la support@stailer.ro.

Comentarii