Noua melodie emotionala marca Delia si Deepentral




Pe baietii de la Deepcentral ii admir de cand ma stiu si nu numai ca imi place foarte mult cum canta, dar de asemenea imi cam place si fizicul lor care cred ca este admirat de catre toate fanele lor. Ceea ce admir si mai tare la acesti doi baieti cu voce si talent de aur este faptul ca aleg sa cante, de cele mai multe ori, in romana, in limba lor materna. Nu auzi prea multa lume care incearca sa-si faca un nume din industria muzicala din Romania cum ca ar canta in romana. Doamne fereste!


Cat despre Delia, este o cantareata frumoasa, dupa cum spun unii, si cu o voce extraordinar de profunda si de patrunzatoare, spun eu. Nu imi pasa de fizic sau de vestimentatiile fistichii pe care alege sa le poate de fiecare data pe scena si in concerte, ci despre talentul ei foarte mare vreau sa spun ca imi place. 

Dupa mine, are ochii prea mari, gura prea mare si figuri de persoana care stie sa cante live, dar de fapt nu prea ii reuseste. Nu stiu cum, desi in ceea ce priveste prestatia live o cam da in bara, Delia reuseste sa compenseze in alte parti si in ceea ce priveste videoclipurile si inregistrarile audio ale pieselor noi ne cam da pe spate.

Oricum, colaborarea intre aceasta artista din Romania si formatia de baieti Deepcentral promite mult in acest nou an. Piesa cea mai recenta scoasa impreuna de cele doua parti se numeste “Gura ta” si este o adevarata balada de dragoste, plina de emotie si de trairi vii care scoate sentimentalismele din fiecare dintre noi.

Nu numai ca te face sa tresari cand o auzi, dar te si ajuta sa iti eliberezi mintea si sa gandesti mai mult cu sufletul. Dupa ce vei asculta prima data aceasta piesa frumoasa in duet, te vei indragosti fara leac de ea si o vei asculta pe repeat, asa cum ai facut poate si in cazul piesei “Aripi de vant” a Deliei sau “How deep is your love” de la Disclosure. 

Eu stiu cand ajung sa ma plictisesc de o melodie, atunci cand o asculta prea multa lume si prea multa lume care are gusturi proaste in ceea ce priveste muzica, ah, ca sa nu mai punem la socoteala si lansarea videoclipului oficial pe net, dar mai ales la posturile de televiziune. Este mai frumos sa asculti o piesa de unul singur, sa mai dai un share iubitului sau prietenei celei mai bune sau sa o postezi pe blogul personal, dar atat!
Uite, ca totusi impartasesc si cu tine aceasta noua piesa de dragoste marca Delia si Deepcentral.

Blogger: Oana M. Roman

Comentarii