Machinima foloseste un nou CEO


Probabil ca ati auzit si voi de Machinima. In cazul in care nu ati auzit, trebuie sa stiti ca Machinima este o retea de divertisment de top pe YouTube si livreaza mai mult de 2 miliarde de vizualizari de videoclipuri pe luna si ajunge pana la 170 de milioane de telespectatori lunar. 

Reteaua caracterizeaza serii scriptate, continut original, emisiuni zilnice si saptamanale, continut oficiar de publisher si videoclipuri cu gameplay din intermediul jocurilor, toate avand un public tinta in general masculin, cu varste intre 18 si 34 de ani. Compania are sediul central in Los Angeles, California si este sustinuta de Mk Capital, Redpoint Ventures, Warner Bros. Entertainment Inc. si Google Capital.
 
Machinima liderul global in reteaua de divertisment video pentru fani si gameri, a anuntat ca Chad E. Gutstein, fostul Chief Operating Officer (CEO) de la reteaua de televiziune Ovation, va deveni noul CEO al companiei Machinima. Gutstein aduce la Machinima aproape doua decenii de experienta impletind managementul strategic atat cu organizatiile traditionale, cat si cele antreprenoriale. De-a lungul carierei sale, Chad a servit in roluri de conducere in televiziune, mediu digital si financiar.
Anuntul a fost facut de Co-Fondatorul si Conducatorul companiei Machinima, Allen DeBevoise.
MACHINIMA ESTE GATA PENTRU NIVELUL URMATOR, SI CHAD ARE TOATE CALITATILE UNICE PE CARE LE CAUTAM INTR-UN NOU CEO. PERSPECTIVA SA PROASPATA SI RESPECTATA, CUNOASTEREA PROFUNDA A AFACERILOR DIGITALE SI TV, SI PALMARESUL SAU VOR FI UN BENEFICIU MAJOR PENTRU MACHINIMA IN TIMP CE INTRAM IN NOUA NOASTRA FAZA DE CRESTERE. CEA MAI RECENTA EXPERIENTA A LUI CHAD, A FOST CONSTRUIREA BRANDULUI SI AUDIENTEI OVATION, TRADUCEREA VALORII PUBLICULUI SAU SI PROGRAMAREA DISTRIBUITORILOR DE TV SI PRIMUL GRAD DE PUBLICITATE, VA AJUTA MACHINIMA SA ACCELEREZE MISIUNEA EXPONENTIAL.
In timp ce noul CEO al lui Machinima, Gutstein va prelua conducerea in reteaua ce evolueaza a companiei Machinima si strategia brandului. Acesta va supraveghea toate aspectele afacerii, incluzand programarea, vanzarile, marketingul, parteneriatul strategic, dezvoltarea produselor si diversificatia distributiei si veniturilor.



Comentarii