Carucioarele pentru copii ale regalitatii Marii Britanii sunt prevazute cu accesorii aparte. Vrei sa stii ce au unic?


Vrei sa stii care sunt acele lucruri care o enerveaza la culme pe Kate Middleton, ducesa de Cambridge? Sa stii ca nu este vorba despre soacra ei "vitrega" - Camilla Parker-Bowles, ci despre insectele mici si bazaitoare care umbla in fiecare moment prin curtea palatului regal si al resedintei in care locuieste frumoasa familia de duci de Cambridge. Mai ales cand fac zgomot si incearca sa patrunda in locuinta si sa deranjeze pe proprietari este si mai enervant si sacaitor pentru acestia. In aceste cazuri, parintii cu copii, cum ar fi grijuliul William si atenta Kate ce au doi copii - un baietel si o fetita de curand, incearca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-i proteja pe mostenitorii tronului britanic.

Nu foarte demult s-a lansat un zvon cum ca ducesa ar fi avut o singura cerinta pentru caruciorul bebelusului atunci cand s-a nascut primul copil: printul George. O plasa speciala impotriva insectelor care sa il protejeze pe cel mic de gandaci, musculite si tantari. Nu este deloc o pretentie prea mare avand in vedere ca este vorba despre noua printesa a inimilor din regatul britanic.

Asa cum multe mame romance incearca sa aiba grija cat mai bine de copilasii lor, asa si ducesele, printesele si reginele moderne incearca sa preia cat mai mult rolul de mame, sa isi protejeze si sa isi creasca copiii cu propriile maini, fara bone sau alte doici, cum era pe timpuri. Asadar, ceea ce a cerut ducesa Kate de la un simplu carucior pentru copii, nu este deloc de neglijat, ba din contra dovedeste atentia ei nemarginita si iubirea de mama ce o poarta pentru copiii ei.

Atunci cand printul George s-a nascut in anul 2013, ducesa a urmat traditia regala plimbandu-l pe acesta intr-un carucior Silver Cross. Se pare ca brandul detine o traditie indelungata in ceea ce priveste familia regala; pana si printul Charles a fost plimbat in asa ceva atunci cand era doar un bebelus. Oricum, ducesa de Cambridge a dorit sa faca ceva modificari la caruciorul ales pentru primul ei nascut, inclusiv o plasa anti insecte, ceea ce a devenit acum o trasatura standard a echipamentelor pentru copii de la Silver Cross.

Nu sunt sigura ca a dispune de o plasa anti insecte pentru protejarea copiilor mici de tantari ar fi o prioritate pentru orice mama din Romania, insa cu siguranta modelele de carucioare pentru copii de la Bebelas.ro sunt o alegere populara printre romancele cu copii mici. Acest brand furnizeaza sute de produse pentru ingrijirea si educarea bebelusilor, pentru dezvoltarea si plimbarea acestora, dar si accesorii pentru mame si tati care isi doresc sa fie mai aproape de copiii lor.

Si totusi, atunci cand Kate face ceva, celelalte mame din intreaga lume ii urmeaza exemplul si astfel totul devine un trend. Ce noroc ca modulele si carucioarele moderne de la Bebelas.ro au o asemenea trasatura atat de cautata in momentul de fata de toate mamele din intreaga lume!


Blogger: Oana M. Roman

Comentarii