Pozitia in care dormi spune multe despre personalitatea ta




Fiecare om este diferit. Ne diferentiem prin lucruri aparte si uneori ajungem sa ne comportam diferit. Este normal ca fiecare persoana sa aiba personalitatea sa deoarece nu pot exista oameni care sa aiba personalitati identice. Pe o parte, cu mainile pe langa corp, pozitia in care dormi poate spune multe despre tine. 
Este ceea ce aduce numeroase aspecte caracterizante. Poate ca nici nu iti vei da seama de modul in care dormi caci te vei trezi intr-o alta pozitie. Cert este ca devine tot mai interesant sa descoperi despre tine tot felul de aspecte mai ales cand vine vorba de modul in care iti gasesti cea mai buna optiune de a dormi.
·         Daca obisnuiesti sa dormi in pozitia fetus, esti clar o persoana vulnerabila. Asta inseamna ca denoti nesiguranta si exista motive pentru care nu poti fi stapan pe tine. Desi aparent te arati ca fiind un dur ai tot felul de temeri de unde si nevoia de a adopta pozitia copilului.
·      Copacul ramane...copac. Aceasta pozitie de dormit arata cand o persoana este clar una credula insa si prietenoasa, stabila si care ramane fidela unui scop, unei persoane. Daca esti genul care doarme pe o parte si cu bratele pe langa corp te poti defini astfel. In schimb, cei care dorm in pozitia rasfirata, poate cosmarul oricarui partener, inseamna ca isi lasa bratele si picioarele rasfirate in tot patul ca in forma de stea de mare si sunt genul total la opus cei pozitia fetus. Sigur pe ei, cu drag de viata si de oameni, astfel de persoane sunt foarte deschise.
·        Soldatul inseamna sa iti rastrangi bratele in jurul corpului si sa dormi in pozitia culcat drept caz in care te identifici cu cei care isi doresc militarie la propriu. Cu alte cuvinte sunt cei care isi doresc totul ordonat si bine pus la punct fara sanse sau scapari de la regula. Desigur, isi doresc ca tot ceea ce este in jurul lor sa se defineasca astfel.

Comentarii