DIY pentru decorarea locuintei de sarbatori




Stim ca apropierea sarbatorilor de iarna nu inseamna doar curatenie generala si post, mai inseamna de fapt si zile reci, vin fiert, haine noi, dar si impodobirea bradului de Craciun si a locuintei in general. Atat interiorul, cat si exteriorul casei noastre ar putea sa fie pus in tema sarbatorilor de iarna, prin aranjarea si decorarea cat mai inspirata si traditional. Si cadourile se afla printre lucrurile pentru care este renumita perioada Craciunului.


Mos Nicolae a trecut, insa Mos Craciun nu mai are mult (decat doua saptamani) si vine si el sa ne incante cu povesti nemuritoare, cu zapada, cu globuri stralucitoare, foc in sobe sau seminee si cu daruri absolut fermecatoare. Aceasta este una dintre perioadele din an in care emotia si caldura ne cuprind sufletele si inimile, fiind cel mai bun interval in care sa daruim, sa oferim zambete, urari de bine, cadouri frumoase, dar si imbratisari sau din dragostea multa din gand. 

Oricine isi doreste sa fie fericit in tot timpul anului, insa acum este, fara doar si poate, momentul magiei la superlativ. De aceea, printre darurile pe care alegem sa le facem, ar trebui sa se numere si articolele unice create chiar de noi. Stim cu totii ce inseamna asta: am fost invatati si am realizat asa ceva cand eram mici – de ziua mamei, in apropierea sarbatorilor de iarna sau la Pasti. Lucrul manual ni s-a parut cea mai frumoasa ora de la scoala si desenul asemenea. De aceea, in ziua de azi, multa lume este inspirata de cei mici si de ceea ce fac ei frumos cu indemanare cu propriile maini, pentru cei dragi. 

Astfel ca proiectele DIY sunt niste ocazii unice pentru fiecare dintre noi. Este vorba despre crearea si impodobirea de articole deja existente prin casa, lucruri de valoare sau care vor capata valoare prin aplicarea de elemente traditionale si specifice de Craciun.

Comentarii