Calatorii neasteptate

Calatoritul este una dintre cele mai mari placeri ale vietii. Nici nu mai incape indoiala de asa ceva. Complexitatea, epuizarea totala, starile recompensatorii si schimbatoare de viata, nimic nu se compara cu calatoritul pe oriunde prin lume. Oricum, calitatea excursiilor tale depinde de felul in care te vei bucura de aceste lucruri. Asadar, ca sa ai parte de calatorii nemaipomenite, ia aminte la urmatoarele lucruri:

  • Calatorii se provoaca si se intrec pe ei insisi. A iesi din zona ta confort poate fi o adevarata provocare, insa a calatori in afara tarii sau peste locurile cu care te-ai obisnuit, poate ca inseamna sa scapi de normalitate si deschiderea de noi oportunitati este in fata ta. Este infricosator sa iesi din locul cu care te-ai obisnuit, insa asemenea experiente pe care le poti trai prin provocarea ta, sunt nelimitate.
  • Calatorii adevarati umbla cu oameni cu care se pot intelege si cu care au tangente comune. Cu toate ca majoritatea aleg provocarea unei excursii pe cont propriu, altii se pot simti si mai siguri cu ceva companie alaturi. Atunci cand alegi un prieten sau un tovaras de calatorie, este important ca voi sa aveti o anumita conexiune si sa aveti preocupari comune, in afara de cea a calatoritului. 
  • Tu si prietenul tau de calatorie trebuie sa aveti rabdare, sa va respectati si sa tineti unul la celalalt, insa de asemenea trebuie sa pastrati o distanta necesara pentru a-l intelege pe celalalt, pentru ca toti avem nevoie de putina libertate de explorare.
  • Calatorii adevarati stiu de ce isi doresc sa calatoreasca in permanenta. In tot decursul vietii noastre, multora dintre noi li se spune ca trebuie sa umble prin toata lumea, insa nu toata lumea intreaba si de ce. Pentru unii, calatoritul este o sansa de a intalni si de a experimenta alte trairi umane, pe cand pentru altii inseamna a cunoaste mai bine lume care ne inconjoara si a ne imbunatati abilitatile de supravietuire.

Comentarii