Cum ne petrecem timpul in era tehnologizata

Ne plangem intr-o oarecare masura ca tehnologia vremurilor noastre ne fura timpul. Dar am putea face ca acest lucru sa fie total de partea noastra, ajungand in punctul in care citim ceva interesant, descoperim stiri si asa mai departe.

In trecut eram uniti in gasca si auzeam despre ceva nou lansat pe piata mai mult de la televizor sau din gura lumii. Acum insa, mediul online ne ofera atat de multe optiuni incat nu stim cum sa le mai facem selectia. Cum ne petrecem timpul online? Iata cateva adevaruri ale vremurilor noastre:

  • Citim bloguri sau de ce nu, chiar le cream, le detinem si spunem la randul nostru informatii. Spre exemplu Shopping Fan este acel tip de blog oarecum simplist. Vei vedea ca tema nu este una dementiala, ca nu pune accent pe o forma de acest gen si in simplitatea sa aduce in fata cititorului interese majore precum teme de actualitate: despre gadget-uri, viata, tehnologie la scara mare, despre device-uri sau chiar despre ingrijirea personala. 
  • Vizionam filme. Din fericire pentru doritori exista canale, site-uri care ofera varianta online. Nu numai ca posturile tv sunt de asemenea online, insa exista si site-uri nisate care ne ofera sansa de a viziona un film, de a asculta muzica si asa mai departe. 
  • Socializam. De fapt punctul de mare interes al mediului online este acela de a aduce mai aproape de noi orice soi de informatie. Asa ca si legatura pe care o avem cu unii sau altii se poate face si intretine online. Asadar, retelele sociale sunt la mare cautare si se intelege de ce. 
Nu e musai sa fii un fan al acestor vremuri; intelege-i si pe cei de generatii mai vechi, cum ar fi parintii tai, ce nu au avut acces la asa ceva si actual nu sunt mari impatimiti sa isi petreaca timpul online. Asta nu inseamna totusi ca nu exista din cand in cand un interes cat de mic. Online-ul este plin de stiri si interesant in egala masura. 

Comentarii