Castile secolului XXI

Inafara de ceasuri, care dateaza inca din secolul XVII, niciun alt accesoriu nu este atat de purtat pe corp- cu exceptia castilor. Cand ne gandim la casti suntem de parere ca acestea sunt niste accesorii audio, fiind cele mai originale accesorii de purtat, si vin intr-o gama larga de modele: casti on-ear, over-ear si in-ear.

Pentru ca sunt atat de populare si pentru ca nu ne putem inchipui viata fara ele in timp ce facem naveta catre locul de munca, trebuie sa stim care sunt cele mai cool casti over ear de pe piata. Multe dintre ele nu sunt chiar atat de scumpe si sunt destul de bune, in functie de caracteristicile pe care le prezinta.

Casti Over Ears


Parrot Zik 2.0. Am putea numi acest set de casti Bluetooth ca un smartwatch al castilor, datorita caracteristicilor impresionante pe care le are, deoarece includ abilitatea de a controla apelurile telefonice dar si muzica, prin intermediul unui panou inteligent touch situat pe una din casti. La un pret de aproape 400 de dolari, aceste casti nu sunt tocmai ieftine, insa vin in sase culori si sunt proiectate sa reziste foarte mult timp.

SiME Smart Headphones. Cu toate ca nu sunt disponibile momentan, sunt descrise ca fiind "ochelarii Google pentru urechile noastre". Acest set de casti a fost prezentat recent la Taiwan, in decursul acestei veri. In esenta, aparatul permite ascultarea de muzica si de comunicare in timp ce utilizatorul joaca un joc- avand avantajul de a beneficia de componenta Google Glass care permite ca utilizatorul sa vizualizeze imaginea inaintea ochilor sai. Deocamdata nu se cunoaste pretul castilor, dar este sigur ca astfel de casti nu vor fi lansate prea curand spre vanzare in Europa si Statele Unite.

SoundSight Headphones. Lansate oficial in vara anului 2014 ca si concept, castile wireless SoundSight aduc o multime de promisiuni. Caracteristicile includ o camera de 1080p, voice control si sase microfoane, cu scopul de a permite utilizatorului de a inregistra ceea ce face.

Comentarii