Tehnologia moderna de regenerare ca in filme

Tratamentele cu ultrasunete au devenit se pare tot mai frecvente, tot mai populare. Acestea pot ajunge sa fie acea solutie care sa vindece mai repede ranile. Asa se face ca in curand acest tip de tratament va ajunge sa fie adoptat la scara mare, exact ca in filme. Cum ar fi sa ne regeneram atat de rapid, vazand cu ochii?

Acest lucru se poate traduce mai simplu prin regenerarea tesutului cu ajutorul unei asa zise aparaturi medicale de tip laser. Un emitator cu ultrasunete este secretul. Un astfel de caz face ca rata de vindecare sa fie cu 30% mai rapida fata de clasicile situatii. Un confort sporit pentru pacient inseamna de asemenea rata mai mica de imbolnavire sau de efecte secundare.

Tehnologia de acest tip este una asteptata mai ales la nivelul acelor pacienti care au un ritm mai lent la vindecare. Intr-o astfel de categorie se inscriu de exemplu cei care au trecut de pragul de 30 de ani. Dupa o anume varsta corpul are un alt ritm, intalneste dificultatea de a se vindeca, de unde si reactiile pe termen mai lung. Un alt efect al timpului lung de vindecare tine si de faptul ca ne putem imbolnavi de boli cronice, ceea ce face chinul sa fie prelungit, poate chiar pe tot restul vietii. Asta ca sa nu mai vorbim de cazurile extreme in care se ajunge la amputari si la masuri extreme din cauza efectelor de vindecare grea.

Nano-vibratii, tehnologie moderna si un viitor care ne surprinde. Asa se poate traduce pe scurt ceea ce tine de tehnologia de vindecare in viitorul apropiat. Chiar daca nu devenim poate roboti avem totusi sanse de a atinge un alt prag din punct de vedere al recuperarilor.

Comentarii