Aplicatii pe care sa le ai in telefon

Traim in lumea aplicatiilor, astfel ca este de dorit ca fiecare utilizator de smartphone sa detina o serie de aplicatii ce usureaza munca. Fie ca este vorba de placerea timpului liber, fie ca este vorba de aplicatii cu interes major fata de unele aspecte din viata, iata ce ar trebui sa iti instalezi:

  1. Aplicatie de browser. Asta inseamna sa iti instalezi un browser care sa iti usureze butonarea pana cand intri pe Chrome spre exemplu. De fapt chiat acesta este in topul preferintelor. Indiferent ca vorbim de modul de cautare pe dizpozitiv mobil sau nu Chrome ramane cel mai laudat. 
  2. Aplicatiile cu si despre muzica inseamna si ele o serie de preferinte dintre care se numara cel mai adesea Zonga, Deezer,8tracks, SoundCloud. La un moment dat iti vei dori sa cauti o anume muzica, sa descoperi cine ce canta dupa un ritm auzit in preajma asa ca nu ezita sa iti instalezi astfel de aplicatii pentru a fi la "curent" cu noutatile din domeniu. 
  3. Nici editarea foto nu este de neglijat, avand in vedere ca aceasta este printre favorite de altfel. Daca avem moda selfie-urilor atunci e musai sa fie si moda aplicatiilor moderne care ajuta la editare. VSCO este o prima recomandare. Insa aici varietatea de filtre inseamna totodata si nevoia de investitie. Nu este o singura optiune astfel ca te poti orienta spre exemplu catre Pomelo, PicsArt, Photoshop Express, Pixlr.
  4. Pentru fisiere Dropbox este magnific. Se sincronizeaza rapid si poti astfel accesa foarte repede orice stochezi aici, indiferent de pe ce tip de dispozitiv. Cu toate acestea in varianta gratuita nu dispui de mai mult de 2 GB gratis. Si daca cauti o alternativa din acest punct de vedere atunci ai putea incerca si Google Drive, caz in care detii spatiu liber de 15 GB, cu plata pentru si mai mult de atat, in medie de 2,5 dolari pe luna pentru aproximativ 25 GB.                        . 

Comentarii