Un studio din Iasi de videochat model - Heylux

Stiu ca poate ultimul lucru pe care ai ajunge sa il consideri model ar fi un studio de videochat, insa crede-ma, studioul Heylux este total diferit fata de ceea ce a existat si exista pe piata acestui domeniu. A ajuns sa fie considerat un etalon al luxului in ceea ce priveste serviciile oferite, conditiile de munca si remuneratiile foarte atragatoare, datorita stimei de sine, a banilor castigati incet si cu spor.  De asemenea conteaza si faptul ca Heylux, acest studio din Iasi de videochat, a atras atentia asupra sa inca de la aparitia sa pe piata. A dat cartile pe fata si a oferit un mediu de colaborare transparent si serios, bazat pe profesionalism si pe ideea de lux si de castiguri mari.

Heylux este un model pentru celelalte studiouri din Iasi de videochat pentru ca a stiut cum sa-si faca vizibila activitatea, dar si strategiile prin reclamele si colaborarea sa cu diverse ziare si canale media ce i-au dus mai departe mesajele si propunerile de munca. Cine ar mai face un asemenea lucru in ziua de azi, daca nu ar sti ca felul in care lucreaza este 100% legal, clean si serios? Lume are diverse pareri despre acest concept, daca un studio de videochat este o afacere buna; insa de cele mai multe ori, primeaza si laudele, mai ales din partea angajatelor.

Un asemenea studio din Iasi de videochat pare sa spulbere nelinistile si criticile aduse domeniului in sine. Acesta este un studio de videochat de lux, premium, care le intrece cu mult pe celelalte afaceri de genul, chiar si din zona sa. Poate ca va intrebati de ce a ajuns acest nume, Heylux, pe buzele tuturor studentelor iubitoare de lux si de trai pe picior mare. Pentru ca tot ce a facut acest studio din Iasi de videochat a fost sa le recompenseze pe fauritoarele de placere vizuala cu cele mai bune oferte, servicii si bonusuri din cate exista.


Poate ca ai mai auzit prin unele companii ca angajatorii ofera angajatilor unele bonusuri si poate din cand in cand bonuri de masa si sesiuni de ingrijire, de Pasti sau de Craciun, insa ai auzit foarte mult in Romania despre un asemenea fenomen? Ei bine, la Heylux acest lucru este posibil chiar din prima zi de angajare. Fetele si femeile modele acolo sunt ingrijite si rasfatate peste masura, pentru ca un fizic frumos da o stralucire aparte si psihicului unei persoane, iar cand vine vorba despre femei, cu cat este vorba despre mai mult rasfat si de tehnici de beauty, cu atat mai bine.


Asadar, un studio din Iasi de videochat poate intrece pana si asteptarile unui strain venit in vizita in Romania sau ale unor persoane interesate sa traiasca in lux si bunastare. Sesiunile de la spa si de la saloanele de infrumusetare, dar si abonamentele la sali de fitness si sesiunile de shopping sau de machiaj si fotografie sunt exact lucrurile cu care femeile sunt date pe spate in viata de zi cu zi. Stim, aceste lucruri se intampla rar in viata unei femei obisnuite, dar in cadrul studioului din Iasi de videochat, Heylux, aceste rasfaturi sunt mai mult decat ceva rar, sunt cadouri menite sa le faca modelelor viata mai buna si starea de spirit grozava.

Comentarii

Denisa a spus…
De ce sa spui asa pt ca pana la urma orice e de admirat merita acum ce conteaza daca e vorba de videochat sau nu ?
Florentina a spus…
Castiguri mari e putins pus pt ca am inteles ca un model la videochat de regula castiga fff mult
Jolie a spus…
Eu una nu am mai auzit de un studio asa fain. E ca mecca, nu stiu cum sa spun, e cel mai de sus tip de studio de acest gen. Sincer, la cum se lucreaza aici nu e altul ca ei
Miriam a spus…
eu ma cam intreb de ce majoritatea celro care sunt modele aici sunt studente, care e faza?
Nicoleta a spus…
Nu e o faza anume e avantajul lor pt ca lucreaza flexibil si au timp si de scoala. da sa stii ca aicis sunt si femei trecute de 30 de ani spre ex care lucreqaza ca modele ;)
Nicoleta a spus…
Nu e o faza anume e avantajul lor pt ca lucreaza flexibil si au timp si de scoala. da sa stii ca aicis sunt si femei trecute de 30 de ani spre ex care lucreqaza ca modele ;)
Natalia a spus…
Am auzit ca sunt si femei de varsta matura aici si sunt acceptate pt ca nu au o limita de genul 25 sau 30 de ani. fain
Flavia a spus…
Adica? Mie mi se pare ca ori nu e femeia care isi arata varsta ori e o rebela din nastere :)))
Simo a spus…
Flavia spune ce vrei da eu una sincer iti spun ca ai sa ajungi si tu la 30 de ani. Si dam, tre sa te intretii insa nu inseaman ca viata ta e gata aproape de pensie.