Lucruri ce merita sa le ai si sa le faci in viata

In timp ne dam seama de faptul ca este mai bine sa te bazezi pe calitate si nu pe cantitate. In timp inveti ca este bine sa apreciezi ceea ce ai, sa nu regreti unde ai ajuns pentru ca la un moment dat era ceea ce iti doreai cu ardoare. Desigur, le invatam in timp. Iata ce ar trebui sa iti propui:


  • Sa detii un parfum original. Vei gasi spre exemplu pe Pandera.ro tot soiul de optiuni, atat de parfumuri pentru barbati cat si pentru femei. Un parfum de calitate se cunoaste intre altele, este flatant sa stii ca ai o aroma deosebita si care iti face placere. Acesta persista cu mult mai mult asa ca prefera din cand in cand un parfum original. 
  • Regula calitatii se aplica de fapt la orice lucru din viata, fie ca vorbim de materiale de constructii, haine, cat si despre articole de uz general. Suntem prea saraci sa cumparam ceva ieftin asa ca propune-ti asta ca un moto de urmat. 
  • Prefera sa astepti ca furia sa treaca. Asta pentru ca ceea ce vei spune sau scrie ramane marturie despre o anume stare la un moment dat. Si Google spre exemplu nu uita. 
  • Cauta echilibrul. Asta pentru ca fericirea trece, supararea la fel asa ca orice decizie pe care o iei sub anumite influente este un regret ulterior sau ceva greu de dus la bun sfarsit. 
  • Ai rabdare. Chiar daca ai o zi proasta asta nu inseamna ca ai si o zi mai lunga. Pur si simplu, timpul este acelasi. 
  • Accepta sa salvezi un suflet pierdut. Asuma-ti si responsabilitatea pentru asta. 
  • Cumpara-ti un colac de salvare. Foloseste-l. Poate fi chiar si o saltea sau orice "jucarie" de apa. Distreaza-te si doreste-ti sa mai faci asta. 
  • Nu fi totusi un om lacom. De la nevoie la pura placere sa ai totusi o colectie de n pantofi ce nu apuci nici sa ii porti este totusi o exagerare. Nu te gandesti la spatiul pe care il ocupi? Degeaba? 
Sunt lucruri pe care le cumperi, sunt altele care nu au pret. In viata ai de toate; secretul este sa stii ce anume iti doresti, cums a separi totul si cum sa incadrezi fiecare lucru exact acolo unde ii este locul. Dar mai presus de toate pretuieste ceea ce ai! 

Comentarii