De ce o firma specializata nu se compara cu ce poti face tu

Se spune ca este un expert pentru orice domeniu, un om specializat pe orice segment si unul care sa se potriveasca unei anume meserii. In ziua de astazi ajungem sa credem ca de fapt nici curatenia nu se mai face atat de usor. De fapt sunt lucruri mai importante de care sa te preocupi.

Nu vei intelege ca o firma specializata nu se compara cu nivelul de curatenie pe care il faci tu pentru ca sunt lucruri mici care fac marea diferenta. Spre exemplu:

  • Cine s-ar fi gandit ca a spala geamurile trebuie sa reprezinte un timp si moment anume? Geamurile se spala mai bine cand afara este vreme rece pentru ca stralucirea soarelui si lumina totodata nu sunt factori care sa afecteze privirea si modul in care reusesti sa cureti totul. 
  • Freci peste pete pana cand iti versi puterile. Si aici faci o mare greseala, pe principiul ca data viitoare ajungi sa permiti unei pete, sa favorizezi ca aceasta sa se imbibe mai mult in tesatura, mai profund. Exista produse special concepute pentru aproape orice tip de pata. 
  • Sprayul de mobila nu se pulverizeaza direct pe suprafata ci mai degraba pe carpa. Este un principiu ce tine mai degraba de partea practica, de nevoia de a nu consuma chiar tot produsul ce si asa intins peste tot poate deveni un strat cleios si deloc usor de sters. 
  • Si la capitolul de dezinfectare exista o problema si anume tine de faptul ca ne vine mai usor sa folosim tot felul de produse abrazive. Acestea afecteaza luciul cazii, de unde si senzatia mai putin placuta ulterior. 
Si lista nu se opreste aici. Sunt numeroase greseli pe care le facem cand nu ne bazam pe experti. 

Comentarii