Cum iti descoperi Sinele Superior?

Din punctul nostru de vedere, viata dincolo de a treia dimensiune, este plina de ganduri contradictorii, idei imposibile si adevaruri uimitoare, pe care mintea umana nu le poate intelege pe deplin. Imaginatia noastra nu ne poate duce atat de depaarte, insa esenta este de a aduce unele experiente in vietile noastre. Ne place sa gandim ca spatiul este stratificat, iar cunostintele noastre fuzioneaza una cu cealalta.

Cu toate acestea, o experienta de acest fel poate fi creata. E ca si cum ai fi capabil sa percepi totul si poti mentine imaginea intregului, cu toate ca incerci sa te concentrezi pe ceva anume. Este asemanator unui joc de puzzle, in care vezi intregul, dar incerci sa te concentrezi pe piese.

Exista versiuni, aspecte si bucati infinite ale modului in care ne zicem povestea, prin intermediul unor realitati infinite. Alegem sa vedem sinele nostru superior si dorim sa fim una si aceeasi cu Sursa Divina, insa, de multe ori, alegem sa vedem reflexia din oglinda, mai degrabada decat sa vedem prin ea.

Aceasta este o alegere pe care o facem atat in mod constient, cat si in subconstient; individual sau colectiv, aceasta iluzie persistenta a celei de-a treia dimensiuni fiind o experienta incredibila, pe care toti vrem sa o atingem.

Deci, in momentul in care folosim expresii de genul "sinele superior", oamenii creeaza o dualitate in care trebuie sa existe si un "sine inferior". Sinele nostru este o versiune a omului care exista inafara timpului si inafara conceptului nostru 3D. Sinele suprem nu este mai mare decat noi, ci este mai luminos. Pentru a obtine un calm al energiei tale, trebuie ca energiile tale sa se potriveasca. Nivelul tau de gandire trebuie sa depaseasca tot ceea ce pare imposibil de inteles.

Cum iti descoperi sinele superior?


Acesta este un proces similar unui flux si reflux al energiilor transformate. Trebuie sa gandesti asupra greselilor pe care le-ai facut sau nu, toata dragostea pe care ai oferit-o si la toate momentele in care sufletul plangea dupa o conexiune divina.

Comentarii