Cand esti pregatita pentru a fi mama?

Poate ca oricata instruire ar primi se pare ca femeile nu ar sti cum sa abordeze 100% situatia de a fi mame. Mai cu seama ca totul vine parca pe nepregatite, cand totul este greu de prezis. Tot ce stiu ele, pana cand concret sa devina mame, este ca au nevoie de lucruri pentru copil si trebuie sa se pregateasca cu asta.

De la pampers - ca asa e moda si scutecul de unica folosinta este mai util - si pana la biberoane viitoarele  mame au mult de munca. In ritmul acesta parca nici nu stiu cand se simt pregatite de noul statut. Pur si simplu se lasa purtate de val si de situatie. Aud la cunostinte si din diverse surse despre ce ar trebuie si ce nu ar trebui sa faca. Din fericire insa au si locuri de unde sa achizitioneze tot ceea ce au nevoie. Si-ar dori ca in stil practic sa gaseasca totul pentru gravide pentru ca altfel nu au de facut un prea mare efort de a cauta din loc in loc alte si alte lucruri.

Dincolo de partea de ingrijire pentru ele, dincolo de a savura aceste momente ce se pot dovedi a fi chiar unice intr-o viata produsele destinate unei gravide se refera la ceea ce natura impune. Lactatia spre exemplu este la un moment dat ca parte din programul unei gravide. Insa nu este atat de simplu ca micul copil sa se bucure de laptele matern daca la mijloc nu sunt toate accesoriile necesare. Asadar, de la cosmetice la aparate, de masaj, pompe sau recipiente pentru lapte exista o lista diversa a lucrurilor pe care gravidele sa ai le doreasca.

De la necesar la practic, produsele de ingijire pentru o gravida sunt si cele care bifeaza o noua etapa in viata unei femei. Asadar, sunt cautate in masura in care viitoarele mame sunt deschise la minte si stiu ca in stil modern exista tot mai multe optiuni pentru a se ingriji de sine si de copil cat mai usor si mai practic. Chiar si confortul mamei conteaza asa ca descopera lenjeria intima special destinata celor care alapteaza. Descopera in egala masura si ceea ce tine de paturi si de perne speciale, pentru ca atat mama cat si copilul sa se simta bine oricand si din orice pozitie.

Pregatita de a fi mama? Poate ca da sau nu insa natura isi spune cuvantul si lucrurile vin de la sine. Daca la asta se adauga si ceea ce tine de produse special achizionate pentru mame cu atat mai bine.

Comentarii