Trucuri si utlimele stiri IT

Pare destul de greu sa faci o alegere in zilele noastre avand in vedere ca sunt atat de multe tipuri de telefoane. Ce sa alegi, ce sa alegi. Mai bine ai citi cateva trucuri pentru asta:

  • Cei de la Product Chart au un grafi mai mult decat interesant. Asta inseamna sa compari produsele de pe piata avand in vedere pretul, procesorul si tot felul de caracteristici pe care le are fiecare telefon in parte, din cele pe care ti le doresti si le ai deja pe o lista in asteptare. 
  • Daca te gandesti la un smartwatch ar trebui sa mai ai si second thoughts cum ar spune americanii. Asta pentru ca la un anume nivel aceasta piata este zguduita de anumite cerinte. Deja s-au interzis in Marea Britanie in scoli si universitati si nu va mai dura mult pana cand se va extinde aceasta practica. Stabileste-ti deci aria de utilizare a unui astfel de gadget. 
  • Samsung Galaxy S6 se lanseaza in curand. Se crede ca mai sunt nu mai mult de 3 saptamani asa ca agitatia este mare. Pentru cei mai curiosi exista deja tot felul de imagini ale acestora. Se anunta sa apara pe 1 martie, direct la Barcelona. 
  • Exista device-uri care pot monitoriza chiar si somnul. Cei de la Wired chiar le recomanda pentru acest scop. 
  • Hanmac din Franta tocmai ce si-a lansat unul din cele mai scumpe telefoane. Acesta se defineste prin camera de 13 MP si memorie de stocare de 64 GB. Cele doua variante, denumite Range si Defency vin cu un pret de 3100 de dolari fiecare. 
Si nu in ultimul rand sa nu mai piratam ramane sfatul zilei de ani buni. Mai nou Kickass Torrents a fost inchis, semn ca lupta impotriva unor platforme de acest gen inca nu s-a incheiat. 


Comentarii