ELEGANTA SI STIL LA CHARM STUDIOS

Opulenta, luxul, banii si calatoriile exotice sunt doar cateva dintre lucrurile la care orice femeie moderna viseaza. Femeile adora sa fie rasfatate, sa fie iubite, apreciate si complimentate. Din pacate, foarte putine dintre ele reusesc sa aiba parte de toate aceste lucruri. Se intampla frecvent ca femeile sa fie dispretuite si sa nu li se acorde atentia de care au nevoie.
De fapt, exista o parte de femei, anagajate la Charm Studios care beneficiaza in fiecare zi de toate aceste lucruri la care femeile ravnesc. Fetele care lucreaza la Charm Studios Chat au parte de tot felul de lucruri frumoase, incepand de la complimentele pe care le primesc zilnic si pana la  sume de bani exorbitante.
De ce videochat? Ei bine, in primul rand, trebuie sa tinem cont de societatea in care traim si de faptul ca proprietatea unei case sau a unei masini ramane pentru foarte multe persoane un vis. Este foarte greu, uneori imposibil sa reusesti sa ai o casa si o masina avand in vedere salariile din ziua de astazi, in Romania. Asa ca, unele fete apeleaza la aceasta tehnica. Videochatul este cel care ofera fetelor castiguri pentru o zi similare cu a altora intr-o luna de zile de munca.
Fetele castiga foarte multi bani fara prea multe eforturi. Cu alte cuvinte, videochatul este o oportunitate pentru toate tinerele din Bucuresti. Sa iti permiti haine scumpe, cu branduri de renume, vacante exotice si alte lucruri nu mai este un vis pentru fetele care lucreaza aici.
De fapt, videochatul este produsul a doua cuvinte englezesti: video si chat. Video este un sistem de transmitere sau inregistrare a unei imagini iar cuvantul Chat este o modalitate scrisa de comuncare a unor utilizatori conectati intr-o retea pe internet.
Deci, videochatul este o modalitate de comunicare cu una sau cu mai multe persoane prin intermediul unui calculator. Sigur ca discutiile dintre modele si prietenii virtuali variaza, incepand de la muzica, carti, istorie,psihologie, probleme de familie dar si pe alte teme cu caracter erotic. totul depinde de modalitatea pe care fetele o aleg, adult sau non adult.
Charm Studios lucreaza cu o echipa de 10 site-uri de videochat care se recomanda si din care modelele pot alege 4 sau 5 simultan.
La videochat apeleaza si femeile lipsite de incredere si care nu se autoapreciaza. Exista foarte multe astfel de femei care nu au incredere in propria persoana, care se dezpreciaza si care nu sunt stapane pe propria persoana.
Castigurile sunt fabuloase si variaza in functie de interesul modelului. Foarte multe fete care isi dau interesul castiga sume foarte mari de bani. “Inainte sa ma angajez la Charm Studios catigam 1 200 de lei intr-o luna. Nu imi ajungea sa platesc chiria ca sa nu mai vorbesc de alte lucruri sau pofte de ale mele. M-am angajat aici in speranta ca voi reusi sa ma descurc mai bine. Nici nu pot sa explic in cuvinte cat de bine o duc de cand lucrez la Charm Studios. Merg de 4 ori pe an in vacanta in afara tarii, am tot ce imi trebuie si nu imi lipseste nimic. As face mereu aceeasi alegere”, este marturia Biancai, model la Chram Studios.

Comentarii