Curiozitate: de ce se trezesc oamenii bogati la prima ora a diminetii?

Te-ai intrebat de ce se trezesc bogatii la prima ora a diminetii? Exista se pare un ritual al celor care obisnuiesc sa castige mai mult sa se trezeasca cat de devreme posibil. Ai crede ca sunt ca si setati pe faptul ca trebuie sa faca castiguri mari. De fapt au o organizare aparte care ii ajuta sa faca programul zilnic unul placut.

In primul rand ritualul lor de a se trezi foarte devreme inseamna de fapt nevoia de a raspunde unor emailuri. Este constatat faptul ca acest lucru ii ajuta sa fie mai organizati pe timpul zilei cand nu vor pierde timp in a citi emailuri de cum apar. Practic aleg sa comprime toata munca intr-o singura ora la inceput de zi.

Nevoia de miscare este de asemenea ceea ce preocupa pe unii. Asadar, trezitul de dimineata inseamna de multe ori placerea de a face sport. Pentru ca se considera oameni foarte ocupati, pentru ca nu mai au timp de acest aspect in timpul zilei. Dar sportul nu este de ignorat pana la urma asa ca prefera sa faca asta la prima ora din zi, mai ales tinand cont de faptul ca asta ii ajuta sa se revigoreze si sa inceapa ziua in forta.

Un alt motiv pentru care trezitul de dimineata este necesar - si nu tine de cafeaua servita - tine si de timpul personal. A nu avea timp este de fapt provocarea de a gasi cat de putin timp pentru toate. Asa ca nu este de neglijat familia si masa impreuna spre exemplu asadar micul dejun este placerea ce nu trebuie ratata pentru ca tu ti-ai mai dorit o ora de somn.

Planificare de zi, citirea stirilor inseamna un alt pas ca si preocupare la prima zi a diminetii in randul celor care castiga destul de mult cat sa fie un exemplu de dat. Tu pentru care motiv te-ai trezi la prima ora a diminetii?

Comentarii