Romanii, angajati nefericiti, frustrati si stresati

Un top si un studiu pe piata arata ca romanii sunt printre cei mai stresati si mai nefericiti la locul de munca. Acestia nu au conditiile pe care si le-ar dori, sunt cei care resimt foarte mult efectele stresului si dincolo de asta ajung sa se inscriu pe locuri fruntase.

Stresul se manifesta diferit de la caz la caz insa dincolo de ceea ce inseamna modul in care se confrunta cu stresul tine de faptul ca ajung sa le tremure picioarele de frica de a nu pierde locul de munca. Nu eficienta si productivitatea lor este in joc asa ca se consuma si mai mult pentru a putea face fata. Dar totul trebuie sa aiba un remediu in cele din urma asa ca nu este o cauza fara speranta.

Desi prea putini din angajatori au ajuns sa tina cont de nevoile angajatilor lor exista si cei care fac ca orele de masa sa fie o reala placere. In acest sens amenajeaza un spatiu- cat de mic- pentru ca pauzele sa fie spre exemplu motiv sa se relaxeze. Un masaj, un joc de masa sau pur si simplu muzica sunt reale tratamente pentru angajati. Insa numai companiile mari isi permit asa ceva.

O alta metoda este ziua in plus de concediu ca si spor de stres. Sau de fapt ar merge mai bine ideea de bani pentru asa ceva de vreme ce romanii au si ei pretentii la mai bine din punct de vedere salarial. Pana cand sa se ajunga in acel punct exista si metode de genul aspectelor de care fiecare in parte sa tina cont. Aici se include spre exemplu mediul de munca. Ideal ar fi sa se tina cont de fiecare accesoriu ce se adauga pe masa pentru ca dezordinea este si cea care sa aduca o stare de nervozitate si daca nu concret simtita atunci la nivel de subconstient clar ceea ce aduce un stres in plus.

Munca in echipa conteaza si ea. Dincolo de faptul ca ar putea fi baza de sustinere sa spunem pentru ca te simti ca si ca ai mai avea si pe altii care patesc ca tine tine si de starea de bine indusa ca totul este bine.




Comentarii