Risc de concediere

Sa iti pastrezi locul de munca este si asta o arta se pare caci nu este atat de usor sa te ridici la inaltimea asteptarilor. Exista numeroase cereri si mai presus de toate tine de modul in care stii sa gestionezi ce ti se intampla. Nu spune nimeni ca exista perfectiune insa in unele cazuri se pare ca exagerarea duce la riscul iminent de a pierde locul de munca.

Greseli pe care le faci la locul de munca 


Riscul ca pozitia ta sa se clatine poate veni o data cu cererea ta de a-ti asuma ceea ce altii au facut. Ori e munca de echipa ori nu mai este si cand altii muncesc pe branci si tu ai pretentia de a avea meritele se prea poate sa te trezesti infrant de situatie. 

Nu ai grija de tine. Desi cu mai mare importanta este cand vine vorba de relatiile cu publicul in orice caz un om care se respecta tine in primul rand la modul in care arata. Si aici poti despica firul in 4. Tine de tinuta ta potrivita cu cadrul in care te afli, tine de modul in care vorbesti si mai cu seama de igiena pura caci mirosurile neplacute nu sunt clar o buna recomandare. 

Vii mahmur la serviciu? Si asa cand esti prea obosit ai o bila neagra caci nu intereseaza pe nimeni lipsa ta de somn. Insa cand vii si aburit de alcool deja arati lipsa de respect pentru munca si program. 

Minti in CV. Ca in filmele de actiune crezi ca a planui sa ai bune recomandari chiar daca sunt false te ajuta insa si daca esti prins risti sa nu mai fii credibil si sa nu mai faci parte din echipa. 

Nu in cele din urma sa fii un om calculat conteaza mai mult decat crezi. Daca firma se afla in punctul in care face chiar si disponibilizari insa tu cauti un context de marire de salariu se prea poate sa pici prost si sa fii vazut ca cel care profita. Ori ajungi sa fii urmatorul pe lista celor care pleaca. 

Comentarii