Filmele lui Clooney


George Clooney, burlacul convins care a ajuns sa fie convins pana la urma de o femeie sa se aseze la casa lui, este un actor de exceptie care joaca atat de bine, pe cat de bun regizor si producator este uneori. Toate filmele in care acesta a interpretat roluri au fost dintre cele mai premiate si carora le-au fost acordate prestigioase merite.

Nu numai ca filmele in care a jucat au fost grozave, dar si in sine actorul Clooney este genial si a castigat o serie de premii mari in industria filmului. Hollywood-ul il stie drept un actor sarmant, de gasca, foarte jovial si spiritual, dar si foarte sufletist si prietenos, dovada fiind relatiile lui de prietenie cu alti actori la fel de celebri, mai tineri sau mai in varsta decat acesta.

O parte dintre filmele in care a jucat Clooney sunt memorabile si au ramas intiparite in memoria noastra pentru eternitate, in mare datorita sarmului si interpretarii de exceptie pe care a avut-o frumosul in cadrul actiunii desfasurate.

Unul dintre aceste filme celebre este si "Ocean's Eleven", in care a jucat in mare alaturi de buni prieteni ai sai, actori si actrite la fel de celebre ca si el. Actiunea desfasurata in Las Vegas, personajele care mai de care mai dubioase si mai puse pe furat in frunte cu George Clooney iti dau prilejul de a visa la o viata fabuloasa si plina de aventura.

Alt film grozav si care m-a impresionat este si "Up in the Air", film care urmareste povestea unui functionar bogat care calatoreste foarte mult prin tara pentru a concedia oameni. Acest job nu este unul tocmai de vis daca stai bine si te gandesti, insa daca esti tare si fara vreo urma de remuscare, atunci filmul acesta si functia aceasta ti s-ar potrivi si tie, mai ales ca finalul este oarecum neasteptat.

Comentarii