Ce nu trebuie sa faci cand te muti in chirie

In ziua de astazi este destul de greu sa iti cumperi o locuinta. Cei mai multi tineri aleg sa locuiasca in chirie din cauza ca nu isi permit sa isi cumpere o locuinta. In moemtnul in care te muti in chirie iti doresti sa faci toate lucrurile dupa bunul tau plac si sa iti amenajezi spatiul asa cum ai visat mereu sa fie la “casa ta”. Iata cateva greseli pe care le fac foarte multi oameni in momentul in care se muta in chirie:

In primul rand, exista oameni care doresc sa renoveze apartamentul, casa sau garsoniera in care s-au mutat.
Nu este un lucru gresit sa te apuci sa renovezi. In plus, daca locuinta este destul de veche, nu a fost renovata de multa vreme este necesar sa faceti un astfel de pas. Inainte de a face acest lucru trebuie sa intrebi proprietarul  daca este de acord sa faci acest lucru.

El este cel care trebuie sa is idea acordul atunci cand vrei sa te apuci sa zugravesti in casa. Trebuie sa te consulti cu proprietarul ca sa nu te trezesti  ca in momentul in care vrei sa pleci din locuinta sa iti spuna ca vrea ca locuinta sa fie la fel cu ti-a dat-o.

Agentii imobiliari recomanda ca de fiecare data cand te muti intr-o locuinta noua sa fotografiezi orice pata, zgarietura, defect sau alte lucruri care mai tarziu ar putea fi platite de tine.

Animalul de companie poate fi din nou o problema. Daca vrei sa te muti cu tot cu animalul tau de companie trebuie sa intrebi proprietarul daca este de acord. Mai mult, exista asociatii de proprietari care au vreo regula interna in ceea ce priveste animalele de companie. Animalele pot fi de multe ori deranjante, in sensul ca pisicile pot sa miaune iar cainii sa latre si sa deranjeze vecinii.

Comentarii