Un fotograf potrivit pentru nunta ta

Cu totii ne dorim sa avem parte de o nunta ca in povesti, de o nunta la care sa plutim de fericire si sa avem ca si un vis implinit un eveniment despre care unii spun ca va ramane cea mai de pret amintire. Ne dorim totul la superlativ insa nimic nu se concretizeaza cand nu facem alegerile potrivite. Printre acestea se numara si alegerea unui fotograf nunta Bucuresti.

Aparent banal si fara prea multe pretentii sa alegi un fotograf de nunta inseamna sa te ghidezi dupa anumite aspecte, printre care partea financiara care sa iti convina. Nu iti dai seama cat de multe se afla insa in spatele unei astfel de situatii. In primul rand pentru ca tine de modul in care iti creezi amintirile. Tine de modul in care singur alegi ce calitate oferi amintirilor tale. Asa se face ca fotografiile de nunta nu vor fi niciodata la fel chiar si cand se urmeaza aceeasi tema.

Sa alegi un fotograf de nunta e ca si cand ai alege pe cel cu care sa colaborezi. Asta pentru ca in cele din urma este o colaborare din care fotograful isi pune pasiunea si esteticul in slujba celor care isi doresc imagini pentru posterioritate, pentru cei care isi traiesc fericirea si aceasta sa fie de memorat si imortalizat. Fie vorba de sedinte foto inainte sau dupa nunta, de fotografiile pentru nunta la momentul respectiv tine de modul in care te vei intelege cu fotograful. Simtindu-te oarecum urmarit sa spunem nu vei putea nici macar sa zambesti in fata camerei si tocmai de aceea trebuie sa existe un oarecare balans si confort psihologic vorbind.

Si pana la urma care sa fie marea diferenta intre ei? Mai toti fotografii iti vor promite multe si poate iti si vor oferi o arie larga de servicii si cu toate acestea exista o mare diferenta intre ei. In primul rand tine cont ca partea financiara ar trebui sa nu fie principalul tau scop. Sa fim realisti, conteaza si asta face ca schimbul de servicii sa fie viabil insa nici nu poti sa pui sa spunem pret pe amintirile tale dragi, de suflet; nu poti sa estimezi real vorbind care sa fie pretul pentru acea fotografie care iti aminteste de ziua in care lacrimile tale au fost de fericire, cand ai intalnit poate cel mai  inalt grad de satisfactie, sufleteste vorbind.

O alta diferenta va tine de tehnica si stilul ales. Fiecare fotograf in parte va face in asa fel incat stilul sau sa se imprime in fiecare fotografie. Fie de o zona romantica, clasic sau contemporan trebuie sa existe o potrivire de stil cu cei in cauza, cu viitorii miri si mirese. Si cum gusturile nu se discuta....

Pentru ca ne dorim perfectiune si ceea ce facem urmeaza parca un ghid in acest sens, pentru ca momentul nuntii este unul unic si postura in care te vei gasi la acel moment de mire sau mireasa este si ea de o singura data in viata cu farmec alegerea fotografului nu are cum sa fie una usoara si la intamplare.

Comentarii