Legi ciudata de prin lume

Uneori ni se pare stupid ca anumite legi inca sunt in vigoare. Poate ca nu s-a mai obosit nimeni sa tina cont de schimbarea lor. Se spune ca unde-i lege nu-i tocmeala; si ti se parea hilar pana la urma sa auzi de unele legi ce parca nu au noima. Iata o lista din acest punct de vedere:

  1. Daca locuiesti in Vermont ca dentist ai cam multa bataie de cap si munca de lamurire. Nu stim procedura in sine insa se pare ca o lege anume vizeaza ca alegerea de a purta sau nu o proteza sa insemne acordul sotului. Daca a spus da in fata altarului cand sotia arata impecabil este normal sa i se ceara parerile cu privire la anumtie schimbari de ordin fizic.
  2. In St. Louis este interzisa salvarea unei femei de la orice tip de pericol daca aceasta poarta pijamale. Poate ca asa se considera ca tine de teritoriul conjugal, cine stie. 
  3. In Colorado gesturile romantice au si ele o limita si se pare ca este total interzis ca un barbat sa sarute o femeie care doarme. Nici nu se mai tine cont daca ii este sau nu sotie. Frica, panica, posibilul risc d ea pati ceva se pare ca le pune pe femei la "adapost". 
  4. Oxford, Ohio. O lege ciudata aici spune ca o femeie nu trebuie sa se dezbrace in fata unei fotografii a unui barbat. 
  5. Intr-un stat din Nevada se pare ca barbatilor cu mustata nu li se iarta nimic. Asa se face ca acestia nu au voie sa sarute femeile. Ori poate fi vorba de sotia lor, pur si simplu, se interzice un astfel de gest. 
  6. In Iowa nu poti sa iti saruti iubita, sotia mai mult de 5 minute caci se prea poate sa fii pasibil de inchisoare. 

Nu stim insa in ce masura se pot raporta astfel de aspecte cand cei doi dintr-un cuplu nu au nimic impotriva incalcarii unei legi de asa natura. 

Comentarii