Calatorie de vis

Poate ca ideea de croaziera nu atinge orice public. Tinerii in special isi doresc distractie maxima, cluburi si ideea de socializare si de plimbare in varii locuri inseamna pentru ei idealul. O croaziera este poate de dorit mai ales pentru cei care au atins pragul maturitatii, cei care isi doresc un stil elegant de a petrece timpul. In orice caz, cand totul tine de lux este de dorit de toata lumea.

Royal Caribean scoata la bataie bilete pentru o croaziera unica si anume pe vasul cu numarul 3 in lume ca si dimensiune- stiu ei ce stiu caci primele in top sunt tot ale lor- numit Quantum of the Seas. Un loc in care modernul isi spune cuvantul din toate punctele de vedere, un loc cu distractii si ai putea cel putin acum sa ii spui locul SF.

Ce te asteapta nou intr-o astfel de croziera tine inca de la bun inceput de  un sistem inteligent de tip bratara electronica cu care sa iti faci intrarea, cu care sa deschizi usi si sa iti monitorizezi chiar si bagajele caci stim ca se mai pierd din pacate. Ai la dispozitie experienta de sky diving, totul controlat si indiferent de varsta vei gasi in asta o distractie totala.

Si nu se opreste aici. Poate ca partea si mai interesanta tine de faptul ca Quantum of the Seas este vasul care incanta cand vine vorba de acea capsula exterioara care se aseamana cu London Eye, ce te ridica la 90 de m inaltime deasupra vasului si te lasa sa explorezi la inaltime imaginea de vis. Cu barmani roboti care sa aduca aminte de ce inseamna modernul facilitatile sunt de top si impresionante. Nu o fi un Titanic insa poate gazdui peste 4000 de turisti, in cele peste 2000 de camere. Are 18 punti si 167000 de tone.

Impresionanta calatorie este deja disponibila si se doreste a fi trendul de inceput pentru modul in care incepem sa definim sau mai bine spus sa redefinim ceea ce inseamna calatoriile, vacantele si aventurile sub marca tehnologiei moderne.

Comentarii