Ringly, in sfarsit un gadget pentru femei

Cu o tendinta in lumea gadget-urilor de a dedica totul barbatilor in sfarsit a aparut si unul dedicat absolut pentru femei. Ideea este una inedita de vreme ce tine de un accesoriu feminin in prima faza pentru ca mai apoi sa vina cu acea optiune de conectare la telefon.

Ce este si ce face Ringly  

Inelul este un accesoriu ce ar putea flata orice femeie; tinand cont de pretentiile acestora este realizat din aur de 18 carate si in partea sa centrala are o piatra chic. Dincolo de aparente este inelul cu senzori ce se conecteaza la telefon si devine cel care te avertizeaza cand ar trebui sa iti verifici dispozitivul mobil. 

Senzorii pe care ii include sunt cei care emit o vibratie cand telefonul suna. Si pentru ca dupa caz fiecare simte mai mult sau mai putin vibratiile nivelul de intensitate se poate ajusta. Indiferent in ce mediu esti inelul este capabil sa vibreze cat sa simti cu adevarat ca ar fi cazul sa iti verifici prin lucruri unde iti este telefonul. Cel mai adesea acesta este in geanta, ascuns dupa multe alte lucruri personale. 

Si pentru ca vine cu o formula complexa acesta este rezistent atat la praf cat si la apa. Nu trebuie sa renunti la el in nicio situatie. Asta il face si mai placut si mai practic. Castiga puncte de popularitate cand emite si un semnal luminos caci si vizibil este cel care isi indeplineste functia de avertizare. Poate fi comandat cu o piatra pretioasa sau semipretioasa, dupa caz si posibilitati si flexibilitatea in optiuni il face din nou apreciat si accesibil la scara larga. 

Dragi femei, Ringly este conceput dupa bunul plac si preferintele femeilor, un inel care sa indeplineasca si functia unor altor misiuni. Iata ca si mediul tehnologiei se preocupa de nevoiele femeilor si de modul in care acestea isi pot usura munca.

Comentarii