Pescar, consilier sau nostalgic

Lumea se imparte in muncitori pe clase sociale si pe categorii de interes. Asta face ca societatea sa se defineasca prin anumite segmente. Si daca nimic din ceea ce reprezinta in zilele noastre posturile libere nu este un interes atunci ai putea sa te redirectionezi catre a fi pescar de viitor, consilier de roboti sau nostalgic.

Job-uri de viitor 

Daca tehnologia a ajuns la un nivel atat de avansat anticiparea a ceea ce va fi este parca mai previzibila ca niciodata. Astfel ca in randul job-urilor de viitor se numara:

  • Specialisti pentru tehnologia solara. Nu foarte departe de ceea ce traim in zilele noastre cand usor usor descoperim acest sistem. Se pare ca este si de viitor si ne vom axa din ce in ce mai mult pe aceasta resursa. Tot ceea ce tine de astfel de sisteme va fi un interes in viitor. 
  • Consilierea robotilor. Cei care practic vor gasi formula cea mai buna a unui robot conform cu cerintele pietei. Vom integra robotii din ce in ce mai des in lumea de zi cu zi insa avem nevoie de setari specifice astfel ca un consilier va fi un prim pas in acest proces. 
  • Designeri de reciclare. Daca acum recilcarea inca nu este o prioritate pentru noi in viitor va fi o baza. Si din produsele reciclate trebuie sa iasa ceva astfel ca un designer de meserie va fi cel care realizeaza produse de tot soiul practice si atragatoare.
  • Specialistul in simplitate. Cu alte cuvinte cel care sa simplifice pasii greoi de munca in orice segment. Daca si acum avem materii stufoase si pasi marunti pana cand sa luam o decizie in viitor vom face totul cu viteza luminii. 
Si lista poate continua cu jobul de nostalgic, cel care sa iti proiecteze casa si care sa ii ofere un design interior cu iz nostalgic. 

Comentarii