Cum ar fi sa te hranesti numai cu un shake

Uneori timpul nu iti ajunge, nu ai energia necesara sa gatesti insa fara mancare nu se poate. Orice varianta ai alege mancarea este esentiala. Doar ca intr-un mediu de asa natura incat sa aiba si amprenta lumii moderne nu se mai tine cont de gust si de savoare ci doar de o posibilitate de a face totul mai usor. Si uite asa apare Soylent.

Shake-ul numit Soylent este pe cat de usor de facut pe atat de benefic pentru sanatate. Insa cum ar fi sa te hranesti doar cu un astfel de shake? A incercat chiar cel care a ajuns sa isi revolutioneze modul in care isi traieste viata, cel care a gasit formula magica pentru un astfel de shake. Rob, un programator din Atlanta a gasit solutia.

Spune el, in momentul in care a vazut ca nu are nici timp nici prea multi bani sa se ocupe de alimentatia sa ca la carte a inventat shake-ul care sa il scuteasca de toate. Printr-o combinatie de substante nutritive, vitamine de tot felul, acesta a reusit sa includa toate cele necesare organismului pentru o intreaga zi. Costa si putin si s-a gandit ca el astfel isi va reduce si cheltuielile aferente gatitului, de la gaz la ingrediente. Chiar costa putin sa te hranesti doar cu un shake de 2 dolari pe zi.

Daca astronautii mananca din tuburi pamantenii de ce nu ar putea sa aiba si ei variante ajutatoare. Poate ca astfel a gandit si Rob cand a realizat shake-ul minune. Ramane de vazut in ce masura ar putea avea succes pe piata de vreme ce sunt gurmanzi si oameni care sa parca traiesc pentru a manca. Si mai cu seama pentru ca un astfel de shake ar cam strica piata in ceea ce priveste consumul de alimente este greu de crezut ca un astfel de shake are prea multe sanse sa devina un inlocuitor total al mancarurilor.

Comentarii