Aplicatii pentru lenesi si problematici

Ar fi impotriva firii sa nu fii de acord cu modernul si cu tot soiul de aplicatii pe care le avem la dispozitie. Sunt atat de multe incat ai putea sa te bazezi pe acestea chiar si cand iti doresti sa eviti sa te intalnesti cu cineva. Mai nou se pare si cei care au probleme cu alcool-ul pot scapa de acest viciu sau cel putin pot avea un bun aliat in acest sens.

Principiul acestei aplicatii tine de un concept simplu, acela de a avertiza cand persoana in cauza se apropie excesiv de mult de un bar. Se bazeaza desigur pe un GPS pentru monitorizare de acest gen. Nu numai ca va avertiza de fiecare data can posesorul de smarthpone cu aceasta aplicatie instalata se apropie prea mult de un loc pacatos insa include si un buton de panica care sa avertizeze si cand vine vorba de cei apropiati.

Ca o lista a persoanelor ce se pot contacta rapid in caz de urgenta telefonul tine cont de terapeut sau orice alta persoana pentru a impiedica doritorul de licori sa se apropie prea mult de baruri sau chiar sa mearga mai departe de atat.

Functioneaza? Studiile arata ca in cazul a 78% a celor care s-au bazat pe aceasta metoda timp de 8 luni au reusit performante de pana la 30 de zile de abstinenta de la alcool. Dupa caz. Asta sa nu mai punem la socoteala si determinarea celui in cauza caci fara putin efort nu se poate. Cert este ca traind in lumea moderna gaism se pare solutii tot mai rapide pentru orice. Daca la inceput era telefonul cu care tineai legatura cu oamenii din viata ta acum iti este ghid, confident, alarma, terapie si alte n calitati.

Comentarii