Femei diabolice

Desi tindem sa credem ca cei care incalca legea sunt instabili din punct de vedere psihic taria unui om de a face o nelegiuire surprinde de fiecare data. Femeile nu sunt mai prejos din acest punct de vedere desi sunt considerate sexul slab. Iata cateva exemple a celor mai diabolice femei din istorie:

Belle Gunness, cea care a trait undeva in anii 1850. Aceasta tintea numai averile insa trist este ca mergea pana acolo cat sa iti formeze o familie in adevaratul sens al cuvantului. Ii omora pe toti pentru a mosteni averea astfel ca pana a fost prinsa ajunsese sa comita 20 de infractiuni de acest gen. Se crede insa ca ar fi fost mai multi. 

Elisabeta Bathory, cea care a trait in Ungaria in 1560-1614. Aceasta era sa pare disperata sa isi mentina tineretea iar secretul sau consta in baile din sange de tinere fecioare. La vremea la care s-au descoperit atrocitatile comise, poate nu de ea dar la ordinul ei, imaginile au fost greu de descris, atat ca numar de victime cat si ca tartamente la care acestea fusesera supuse. 

Regina Maria I sau Regina Sangeroasa avea convingeri religioase ce o facea sa creada ca cei ce dispretuiau subiectul sa fie torturati si ucisi. La comanda sa multi si-au gasit sfarsitul. 

Isabella din Castilia nu a fost nici ea prea umila avand in vedere ca a supus spaniolii la tratamente greu de suportat. Inchizitia era pentru ea una din optiuni insa nu singura. Din aceleasi convingeri religioase aceasta ii forta sa se converteasca la catolicism. 

Mary Ann Cotton nu este nici ea mai prejos. Dupa ce 3 soti, un prieten, chiar si mama sa si cei 12 copii din varii casatorii au murit s-a confirmat ca toti acestia au fost victimele lui Mary, pacatoasa care facea abuz de arsenic cu care i-a ucis pe toti. 


Comentarii