Adevar sau provocare?!

In copilarie aveam acel joc plin de savoare, "adevar sau provocare". Inocenti, nici nu ne dadeam seama ca un astfel de joc este fara scapare caci fie accepti un lucru, marturisind cu jena anumite lucruri, fie erai supus unor reguli ce starneau rasul. Daca acum cand esti adult ai indrazni sa joci "adevar sau provocare" cum ai sta la capitolul jucarii erotice?

Se spune ca sunt doua categorii de persoane: cei care le folosesc si cei care nu spun asta. Ce-i drept tine de intimitatea ta, a cuplului si asta nu se pune tapet pentru ca toata lumea sa stie. Ce se intampla in dormitor ramane in dormitor! Chiar si asa, chiar si fara sa discuti despre asta- exceptie nu face insa partenerul- categoria de jucarii erotice nu este de neglijat. Pentru ca iti aduce un infinit de placere si pentru ca te provoaca la un joc; in orice caz este altceva, un mare plus care sa iti condimenteze relatia.

Jucariile erotice au un istoric in spate care sa ne faca sa ne gandim ca au fost concepute din nevoie. Spre exemplu vibratoarele au aparut ca o forma de terapie pentru femeile nervoase, isterice, poate chiar frigide. Desigur, nu erau in forma la care le gasim astazi si tocmai avantajul de a avea o societate moderna ne face sa ne avantam in exploatarea unui astfel de domeniu.

Adevar sau provocare 

Fara sa te minti pe tine in primul rand gandeste-te de cate ori ti-ai fi dorit ca o partida de amor sa fie altfel? Chiar daca vei discuta asta cu cel de langa tine timpul este deja pierdut, ce-a fost a fost. Nu te dezamagi si accepta adevarul ca o jucarie erotica este inceputul de poveste, un mic accesoriu care nu are cum sa te dezmageasca. In egala  masura accepta provocarea si incearca o jucarie erotica. Pentru ca nu ai nimic de pierdut si cu o varietate care sa te incite inca de la bun inceput descoperi mai multe despre tine. 

Fiecare are un stil propriu si ce vine fortat nu mai vine cu placere. Si pofta vine mancand astfel ca oferi o sansa pentru o aventura ce nu o poti uita. Pentru inceput incearca ceea ce pare clasic intr-o astfel de gama de jucarii-believe it or not exista si aici o clasificare, de la incepatori la avansati caci fie si fara o tehnica anume poti atinge cote impresionante de placere insa uneori se necesita o abordare profunda si minutioasa.
Insa chiar si cand esti deja "avansat" ai de unde alege picanterii pentru nopti nebune. 


Comentarii