Durerile si emotiile

Se spune ca in functie de cum ne traim viata si in functie de modul in care gestionam stilul de viata si trairile avem grija de noi, implicit de sanatate. Nu degeaba se spune ca avem nevoie de echilibru in viata. Si pe cat de greu iti vine sa crezi unele stari si sentimente pot fi o caramida in plus la boala ce se declanseaza.

Durerile de cap: le punem pe seama deshidratarii sau a unei raceli. Stresul poate fi sursa pentru problemele de acest gen.
Dureri in gat: inseamna tensiune si dorinta de a nu schimba ceva, de a fi ferm pe o pozitie.
Dureri de umeri si spate: se coreleaza cu cazurile celor care nu sunt impacate cu viata lor, cu ceea ce traiesc si sunt mai degraba pesimisti si negativisti.
Dureri de spate: cel mai adesea se spune ca tine de cei care nu au un sprijin emotional desigur, cei care se simt vinovati pentru ceva. Mai mult decat atat se crede ca durerile lombare se produc din cauza lipsei de bani sau mai degraba din cauza unei temeri de asa natura, de saracie si toate implicatiile sale.
Durere in talpa: pe cat de banala pe atat de prezenta de cele mai multe ori fiind asociata cu teama de a te bucura de viata si chiar si de lucruri mici.
Durerile de genunchi: se asociaza cu persoanele mandre, cu un ego mare, cu cei care sunt usor inflexibili si incapatanati.

Si nu in ultimul rand durerea in cot care starneste amuzamentul este de fapt o durere ce se asociaza cu persoanele care nu accepta usor o situatie, o minte inchisa. Se pare ca a spune in ras ma doare in cot nu mai este asociat cu aceeasi idee de nu imi pasa ci denota si alte aspecte despre personalitatea unei persoane.




Comentarii