Prezentarea ta tine de imagine- cartile de vizita te recomanda

Cand lucrezi in mediul de afaceri realizezi ca imaginea este totul. In primul rand ca si respect fata de tine, de ceea ce faci, fata de meseria pe care o practici si mai cu seama pentru ca cei din jurul tau sa aiba incredere in ceea ce oferi trebuie sa iti cladesti o imagine, un brand. Un gest cat se poate de profi este sa inmanezi o carte de vizita de fiecare data cand ai ocazia. Fara prea multe cuvinte caci lasi in seama cartii de vizita sa exprime mai multe decat ai putea tu. Dar pentru asta este o alta poveste.

Alegerea cartii de vizita vine in stransa legatura cu domeniul in care activezi si cu stilul care te defineste. Desigur per general este vorba de un aspect formal si un stil office insa personalizarea acestuia face ca dincolo de o simpla carte de vizita sa fie expusa descrierea ta. Si culorile joaca un rol important astfel categoria de carti de vizita policrome este una destul de des aleasa.

Culorile au un impact extraordinar. Acestea pot deveni si o unealta pentru terapie, insufletesc totul asadar ca un ultim touch pentru stilul, design-ul cartii de vizita are de castigat. Culorile se aleg din nou cu referire la ceea ce faci, la ceea ce afacerea ta inseamna. Spre exemplu logo-ul firmei si culoarea siglei se va regasi implicit si pe cartea de vizita. Dar nu sunt de neglijat nici contrastele care sa faca totul mult mai atragator inca de la prima vedere. Albul este adesea cea mai populara alegere insa nu este de neglijat nici albastrul care inspira incredere, culorile pamantii care duc cu gandul la stabilitate. Culori calde sau constraste cu baza pe alb, cartile de vizita policrome sunt de o varietate care sa iti aduca posibilitatea de a combina idei si stiluri.

Si asta nu e tot. Pot fi policrome fata verso sau doar fata si in functie de complexitatea stilului se defineste si pretul insa mai cu seama se contureaza din ce in ce mai bine si unic modul in care pui accent pe imaginea ta, pe imaginea de promovare a afacerii tale. De la forma cartii de vizita si pana la asezarea pe pagina, de la culori si pana la continut fiecare detaliu conteaza.

Practic vorbind pentru ca cel care investeste in afacerea sa si implicit in promovarea acestuia cartile de vizita se pot comanda la pachet cat mai avantajos. Pachet business ce se claseaza pe diferite tipuri de buget, multumitor pentru toate cazurile.

Comentarii