Transportul copilului in siguranta si confort

Din momentul in care familia se mareste cu (inca) un membru scopul principal este acela de a avea grija de tot ce ar putea sa dauneze bunastarea, confortul celui mic. Desigur ca se pune pret pe calitate in toate insa sa nu uitam ca investitiile sunt mari. Dar un carucior ieftin gasesti pe Nichiduta. Mai intai de toate sa stabilim ce defineste ieftinul. Departe de a fi un material prost, o mana de lucru de izbeliste si un produs final care dezamageste pe Nichiduta vei descoperi tot soiul de stiluri de carucioare care pastreaza un echilibru intre calitate si pret. Dar nu exista o singura categorie sau de o oferta trecatoare. In tot ceea ce inseamna acest segment preturile sunt mai mult decat convingatoare si convenabiler pe segementul sau.

Caruciorul este elementul ce apare in peisaj inca de la inceput. Acesta se dovedeste a fi util, practic, avantajos din toate punctele de vedere. Copilul are nevoie de o pozitie buna, de confort dar la un moment dat implica un efort fizic la care parintii sa nu mai poata face fata. Toate acestea combinate inseamna nevoia de a achizitiona un carucior.

Tipul de carucior ales tine nu numai de buget, de cat esti dispus sa investesti in asta insa si de grupa de varsta a copilului. Spre exemplu inca de la nastere cel mic este doar in pozitia culcat, intins pana cand va avea stabilitatea sa de a se putea plimba intr-un carucior care dispune numai de un singur sens de sezut. Unele carucioare sunt special indicate pentru nou nascuti, altele numai pentru cei mai mari. Ori cel mai practic este sa achizitionezi un carucior care pe parcurs se poate transforma, de la a folosi landoul la caruciorul in stil sport. Un stil multifunctional cu alte cuvinte care sa salveze din investitia in timp pentru ca se adapteaza cazurilor diverse pe masura ce copilul creste si atinge o noau etapa in evolutia sa.

Ca tot vorbeam de stil caruciorul poate fi de o varietate de culori. Insa dincolo de un prim impact vizual tine si de stilul sport, clasic sau modern. Unii apreciaza mai mult vintage, altii pun in fata ca si pretentie ceea ce defineste cel mai bine ca si dotari acest carucior.


Comentarii