Nevoile copilului si grija parintilor

Pe principiul "numai mama sa nu fii" sau "doar o mama poate sti" este de la sine inteles cand o viata depinde de tine sa iti dai ce este mai bun din toate punctele de vedere pentru ca cel mic sa fie sanatos, in siguranta, fericit. Chiar si fara sa faci exces din astfel de concepte parintii se straduiesc sa indeplineasca toate conditiile pentru o crestere ca la carte pentru copilul sau. Insa cand vine vorba de carucior este in egala masura un plus si pentru parinti.

Inca din primele luni din viata noului membru apar nevoi intr-o lista lunga. In egala masura va fi vorba si de un carucior. Copilul este mic, fara stabilitate a coloanei si a capului, are nevoie de odihna si de un spatiu confortabil si sanu uitam de cat de mult conteaza plimbarile. Ori in astfel de cazuri este mai mult decat necesar un carucior. Aduce usurinta din acest punct de vedere. Dar, o investitie care merita? Fara doar si poate insa tine cont si de tipul de carucior.

De la cel care poate fi folosit mult timp chiar si dupa ce copilule este invatat sa mearga singur caruciorul faciliteaza o plimbare pentru toti. Se adapteaza pentru nevoile fiecarei grupe de varsta si cand esti dispus sa investesti mai mult si in ceva calitativ vei gasi si carucioare de tip 3 in 1, prevazut si cu scan special pentru transportul in siguranta cand mergi cu masina.

In ultima vreme carucioarele au devenit si parte dintr-o moda. Mamicile nu se multumesc cu putin si cu simplismul situatiei si cum modernul isi spuine cuvantul si in acest domeniu exista o varietate de modele si stiluri care sa incante ochii parintilor si sa aduca multumire pentur cel mic. Ramane insa ca cel mic sa se obisnuiasca cu un astfel de mediu. Poate ca de aceea conteaza ca un carucior sa fie "adoptat" inca de la bun inceput.

Comentarii

Valeria a spus…
Da, un carucior este esential pentru orice mamica, cel mic devine mai putin mic si greu de tinut in brate.