Jurnal de suflet cu confesiune online

Blogurile sunt de doua tipuri: unele care au ca scop pura informare si unele cu tinta spre stilul personal, mai siropos. Din randul celor doua, o combinatie suava whiispersoftheheart este fara doar si poate o incantare. Aduce in principal informatii insa care sa fie si utile. Are ceva de spus, are mereu o vorba calda pe care o spune in stilul propriu. Si acela este unul unic!

In primul rand numele sau sau mai bine spus prezentarea sa vorbeste de la sine. "Jurnalul mintii mele"- este clar o confesiune online, iti spune din start ca intentioneaza sa isi expuna trairile, sentimentele. Insa nimic nu inseamna povesti sau inventii. Sunt stari si situatii cu care se confrunta toata lumea poate la un moment dat. Nu ar fi de ajutor ca cineva sa iti spuna ce experienta a avut cu un anumit produs? Asa cum multi merg pe principiul recomandarilor este esential ca pana sa faci o alegere sa tii cont de toate aspectele ce definesc situatia, sa vezi in perspectiva. 

Incepand cu talentul de scriere si cu stilul sau care parca vorbeste pentru suflete aici iti descoperi un prieten virtual. Pentru ca de multe ori te vei regasi pe aceeasi lungime de unda, pentru ca de multe ori iti expune o situatie ca si cand ai fi tu acolo, ca si cand ceea ce gandesti este exact ceea ce altii experimenteaza. Dincolo de acest aspect practic vorbind descoperi lucruri utile de la ce inseamna sa alegi un fotograf sau o locatie speciala pentru un eveniment de asemenea. Te ghideaza in lumea dansului, de incurajeaza, iti prezinta avantajele si ceva sfaturi despre celebra metoda Black Friday. 

Mai mult decat atat, te vei regasi ca un copil in fata unei jucarii noi. Caci orice frantura de gand inseamna o alta informatie. Fiecare rand scris este o poveste pentru tine. Un blog pentru tine, o invitatie sa te relaxezi. Accepti? 

Comentarii