Calitate si pret, carucior ieftin si bun

Ne dorim calitate insa la un pret accesibil. Cautam un pret cat mai bun insa sa pastram in acelasi timp dotari, aspecte care sa nu insemne un rabat de la ceea ce avem nevoie. Un carucior ieftin suna ideal insa ce implica asta pentru a se considera ca pretul satisfacator va insemna si pe termen lung un plus?

Este greu de definit ce inseamna un carucior bun de vreme ce fiecare parinte se raporteaza la altceva. Fiecare in parte are nevoile sale caci unele doresc complexitate in dotari, altele o calitate ireprosabila chair daca asta aduce simplismul in design. Cum ar fi sa le ai pe toate? Un vis!

Poate ca ceea ce echilibreaza situatia din acest punct de vedere este un carucior cu multiple functii. De fapt unul care nu se foloseste doar pentru a plimba copilul. Asta pentru ca daca vei cumpara separat fiecare parte a sa vei ajunge la un pret cu mult mai mare. Si ai nevoie de un scaun auto special pentru copil, de un stil sport si elegant si de fiecare data adaptat cazului si varstei. Copilul creste foarte repede si pentru fiecare etapa sunt alte si alte griji. Incepi prin a cumpara un carucior simplu in care cel mic sa stea intins pana cand va avea stabilitate. Urmeaza perioada in care curios din fire cel mic va dori sa stea in sezut si sa vada tot ce il inconjoara. Adauga si energia sa de joaca sau faptul ca va adormi astfel ca acel carucior ales trebuie sa le adune pe toate.

Carucior ieftin, bun, 3 in 1. Daca nu prin complexitatea de caz se apreciaza ca fiind ieftin atunci sa ne gandim pe termen lung. Decat sa cumperi unul cu rabat de calitate care se va strica usor si va impune o noua achizitie mai bine te raportezi la cel care costa mai mult insa este o investitie facuta o singura data. Si pana la urma suntem prea saraci sa cumparam carucioare ieftine!

Comentarii