Amenajarea camerei pentru cel mic

Inca din primele zile din viata copilului intervine nevoia de a pregati toate cele necesare pentru ca noul membru din familie sa aiba spatiul sau, lucrurile sale, patutul sau. Este o investitie care merita fara doar si poate si gandindu-ne la patul este necesarul de confort atat pentru parinti cat si pentru cel mic. Si nu este numai obisnuinta ca cel mic sa doarma separat ci si indicatia pentru ca avand spatiul propriu sa se poata odihni corespunzator.

Un patut pentru copil nu este o alegere simpla caci in gama de optiuni ai in vedere toate elementele ce definesc confortul. Primordial este ca modul in care va creste sa vizeze cele mai bune conditii. Si ia cazul tau personal. Daca nu ai un somn linistit si nu vei fi odihnit se resimte totul in modul in care vei putea sa faca fata unei zile de munca. Iar in ceea ce priveste patutul de copil totul se amplifica in conditiile in care cea mai mare parte a timpului cel mic va dormi, esential pentru cresterea sa.

Totodata gandindu-te ca investitia sa merite si sa nu fie necesara o schimbare ulterioara pentru a corespunde cu inaltimea copilului inca de la bun inceput vei alege acel tip de patut convenabil. Pe langa raportul pret- calitate se impune nevoia pe termen lung. Iar din acest punct si pana la alegerea concreta te desparte un singur pas ce va viza nu numai spatiul de care dispui, culorile care sa te incante cat si in mod concret tipul de patut. Culori neutre sau specifice pentru fiecare caz, intr-o cromatica deosebita cu interiorul este o chestiune de gusturi caci optiuni sunt dintre cele mai variate.

Cu gandul la spatiu. Stiind ca pentru copil ai atat de multe nevoi, de lucruri patutul poate avea un sertar la baza, inteligent ascuns in design. Practic in ceea ce priveste spatiul acesta nu este singura optiune. Ai putea dori tipul de patut ce se poate transforma in balansoar care delicat va adormi copilul prin miscarea sa leganata. Mai ales pentru primele luni din viata, pentru acomodare acest tip de patut este ideal.

Cu design care difera, uneori simplu insa colorat fiecare tip de patut aduce un plus si de siguranta pentru copii. Astfel de exemple vei gasi pe www.nichiduta.ro  acolo unde descoperi ca marginile patutului sunt rotunjite pentru a evita orice tip de accidentare. Sau cu laterale detasabile pentru ca in timp cel mic creste si va putea sa urce sau sa coboare din pat singur. De asemenea salteaua este una reglabila pe 3 nivele. La pachet cu o saltea care sa se potriveasca perfect tipului de patut din lemn pe care il alegi aceasta tine cont de eventuale sensibilitati, este imbracata cu husa, hipoalergenica, usor de curatat si ea. Previne supraincalzirea si face ca dormitul in patut sa fie lipsit de deranj.

Si pentru a completa lista de dotari patuturile din lemn sunt usor de montat. Nu vei intampina probleme, dificultati din acest punct de vedere de vreme ce complex fiind are un sistem exact opus pentru instalare.


Comentarii