Un cadou mic si unic

Un cadou cat de mic este dat din suflet si pana la momentul in care descoperi ce surpriza ai gestul in sine este cel care in primul rand impresioneaza. O data cu astfel de situatii iti dai seama cum te perce altii pentru ca prin prisma cadoului ales in perceptia unora ai transmis anumite informatii care te definesc. Ce ai spune daca ai primi un pandativ inox inima neagra?

Lucrurile mici, dragute sunt intodeauna pe placul domnisoarelor. Si cand in detaliu design-ul este cel care atrage reusesti sa impresionezi fara doar si poate. Insa in prima faza poate ca un pandativ negru ar putea parea cu o conotatie aparte. De ce negru? Pentru ca este deosebit, pentru ca difera de clasica varianta, de culori pale sau simplismul stilului, pentru ca este pentru acea persoana speciala din viata ta. In plus negrul este foarte usor de combinat cu alte culori si se adapteaza la orice tinuta, cu orice stil ai alege sa porti. Cel putin ai certitudinea ca nu limiteaza optiunile de a-l purta. Si cu o asa nuanta puternica design-ul poate fi si unul simplu.

Insa pe langa faptul ca iese in evidenta are si un stil aparte. Forma sa este una romantica, cea de inima bine definita. Cu una din parti completata de o piatra decorativa, cu cealalta parte inscriptia "love" fiecare detaliu aduce un plus in imaginea de ansamblu. De exemplu acel "o" din "love" este de asemenea o forma de inimioara, toata de un negru atragator, iar in ceea ce priveste partea pietrei aceasta este incadrata de un patrat bine conturat ca un accent pe aceasta parte.

Un alt punct interesant al alcestui pandativ inimioara este modalitatea de a-l purta. Inscris si el in lista de detalii acest pandativ nu este din nou cel clasic datorita stilului oblic al prinderii pe un lant, prin acel "love". O idee sofisticata, un concept departe de cel simplu.

In ceea ce priveste componenta sa acest pandativ negru este din inox, cu dimensiuni de 2.30x3.30 cm si o greutate de doar 4.50 g. Cu un pret rezonabil, cu o gama larga de lanturi care sa se potriveasca ca stil tocmai  ti-ai gasit cadoul perfect care in plan simbolic sa fie gestul fie prietenesc, fie expresia pura a iubirii fata de persoana din viata ta.

Comentarii