Secretarele viitorului


Visul oricarui angajator este sa aibe o secretara eficienta. Preferabil fara pauze, atenta si responsabila. Ar fi o lunga lista de cerinte printre care si partea estetica care sa lase o buna impresie tuturor celor cu care intra in contact. Este poate perfectiunea dorita si cum imposibil de gasit secretarele viitorului vor fi solutia.

In varianta imbunatatita si mereu gata sa te ajute secretara digitala a devenit mai mult decat o moda. O poti avea ca si asistent personal, ca aplicatie pe smartphone insa si disponibila pentru cei care au treaba cu zona ta de activitate la birou. Nu te mai poti astepta sa zambeasca clientilor iar profesionalismul ei este programat si fara cusur.

Ce sarcini ii poti incredinta? Exact ce ai nevoie, de la a oferi informatii pana la a stabili intalniri de afaceri sau de recrutare. Este simplu si digital, cu o singura apasare a touchscreen-ului. In momentul in care o astfel de secretara preia comenzi se va trimite automat un mesaj catre tine. Acum gandindu-ne la partea de relatii cu publicul nu stim cat succes ar avea cand un batranel dispus sa astepte si pana la o jumatate de zi pentru a-ti vorbi personalva sta radbator sa repete ce are de zis in caz ca nu intelegi. Cum se va descurca el intr-o astfel de situatie?

Investitia este mica in raport cu volumul de munca pe care il poate acoperi o astfel de secretara. Insa intervine si partea in care ne gandim ca robotii si inventiile vor inlocui de tot munca umana unde va mai ramane aportul nostru? Pierdem din ce in ce mai mult cand vine vorba de partea de interactiune, castigam in munca impersonala. Desigur ca se vor pierde locuri de munca si asta in favoarea tehnologiei. Pe scurt, o lume cu doua taisuri. 

Comentarii