Moda inteligenta



A trecut deja timpul in care moda haute couture revolutiona moda, fashionul. A trecut poate si vremea cand ne minunam de cate idei apar. Dar la asta chiar nu ne asteptam. Studio Roosegaarde revolutioneaza totul. Proiectele insrise sub aceasta sigla propun idei inovatoare care mai de care mai surprinzatoare, iar ceea ce se refera la transpunerea sentimentelor si a starilor emotionale in ceva vizibil si atragator.

Moda inteligenta am putea spune pe care ei au lansat-o este referitoare la hainele care isi shimba transparenta in functie de bataile inimii. O folie speciala care imbraca modelul de haina face posibil acest lucru, un efect imediat si vizibil. In functie de intesitatea pulsului totul se schimba intr-un look transparent, iata o combinatie dintre lumea moderna si tehnologica cu cea de moda.

Proiectul se numeste “Intimacy” si nu este unul singular. In ceea ce priveste alte domenii catre care cei de la Studio Roosegaarde s-au indreptat exista de exemplu podeaua care genereaza electricitate prin dans. In ceea ce priveste partea de moda se pare ca in faza de proiect este si o varianta de imbracaminte pentru barbati, in special pentru cei care lucreaza in mediul bancar. Pantalonii care se transforma intr-o pereche transparentas atunci cand purtatorul minte.

Pe cat de interesant si de admirat pe atat de respins ca idee de a folosi asa ceva. Cine si-ar putea dori sa poarte o pereche de pantaloni care devin transparenti? Vei spune ca e o forma de educare ca sa nu mintim? Depinde de situatie doar ca inovatia aceasta face ca totul in viata sa fie facut cu transparenta si devine totul in mediu cu doua taisuri.

Pana la dezbateri de tot soiul privind partea practica a lucrurilor un lucru este cert: moda are o noua directie atat de inspiratie cat si de dezvoltare. Si deci domnilor, acum puteti sa testati pulsul doamnelor si sa vedeti daca sarmul da roade.  

Comentarii