Copii vedeta- intre exploatare si descoperirea geniului

Prichindeii prind foarte bine la public, indiferent ca au un talent deosebit de a canta sau pur si simplu de a face spectacol. Multi raman in conuri de umbra caci nu isi gasesc drumul spre celebritate fie ca parintii descopera ca fura din anii copilariei in favoarea dorintei de a se mandri cu odraslele fie ca nu isi permit sa investeasca in promovare. Altii au reusit si au uimit lumea cu talentul lor.

Cleopatra Stratan este unul din exemple si in cap de lista pentru ca a reusit si pana sa si fie mentionata in Cartea Recordurilor pentru performanta sa de a fi cea mai tanara artista. Melodia fenomen "Ghita" era pe buzele tuturor de la cei mici la cei mari. Este dulce si canta pe masura. Iar acum desi a lasat muzica pe locul doi in favoarea scolii este recompensata pentru performante scolare cu o bursa.

Giuliano Stroe este baiatul care a uimit cu aspectul sau fizic si puterea muschilor inca de cand avea doar 8 ani. Povestea sa pe acest drum a inceput inca de cand avea 2 ani, cand tatal sau l-a incurajat, si mult mai mult decat atat, l-a sprijinit in a deveni halterofil. In viziunea tatalui totul insemna gimnastica insa vitaminele cu care si-a indopat copilul fac mai mult decat o dorinta de reusita pe viitor. Ceea ce a fost alarmant se refera la varsta frageda a copilului. A ajuns si el in Cartea Recordurilor ca fiind cu performante nemaintalnite pentru un culturist de asa o varsta.

Nu sunt singurele cazuri. O data cu diferitele emisiuni de gen descoperirea talentelor impinsi de parinti am vazut pana si copii care prezentau moda; doar doar va aprecia cineva ce frumusete de copil si cu cate sanse pentru viitor se afla in fata lor. Astfel de exemple sunt doar cateva care au fost in lumina reflectoarelor. Nu spunem ca este bine sau rau, nu judecam doar ca atunci cand detii controlul deciziilor tale esti si responsabil pentru asta insa un copil nu va putea face asta fiind sub grija celor care le-au dat viata.

Comentarii