Ce mai mancam primavara asta?


Ce sa mai mancam? Am ajuns la intrebarea asta dandu-mji seama ca m-am plictisitt de tot si ca as vrea sa incerc ceva nou si am gasit o reteta la supa crema, suma crema de cascaval si cartofi. Aceasta este cremoasa, fina si parfumata si perfecta in o incerca intr-o seara de primavara rece. Supa poate fi facuta repede, dar nu trebuie sa abuzati pentru ca este plina ce calorii.. gustoase, dar vorbim tot de calorii.

Ca sa realizezi patru portii de supa crema de cascaval si cartofi vei avea nevoie de 700 de grame de cartofi albi, patru catei de usturoi, o cana cu lapte, sare si piper, 50 de grame de unt, patru linguri cu smantana si 200 de grame de cascaval afumat. Puteti sa mai adaugati o lingurita de cimbru si o legatura de patrunjel proaspat iar daca doriti, cateva felii de sunca rumenite bine.

Procesul incepe simplu prin curatarea cartofilor si punerea lor la fiert in apa cu sare. Apoi taiati in bucatele mici cascavalulul. Puneti untul la topit intr-un vas si adaugati cascavalul.

Dupa aceea, tineti pe foc mic pana ce cascavalul se topeste. Adaugati din cand in cand putin lapte, si amestecati de fiecare data energic cu o furculita.

Va urez pofta buna si spor la gatit!

Comentarii