Ce mai e nou in lumea masinilor?


Nu pot sa zic ca sunt o femeie innebunita dupa masini, dar nici nu pot sa zic ca trec pe langa o masina frumoasa fara sa o observ. E ca si cum ai zice ca nu te intereseaza nimic din jurul tau si ca ti-e total indiferent. Si nu e chiar asa. Traim intr-o lume in care nu mai vezi pe strada doar Dacia 1310 si in care oamenii isi doresc tot ceea ce apare nou pe piata. De aceea, va recomand un site, care o sectiune despre stiri auto. Aici puteti gasi tot ceea ce inseamna nou in domeniu auto. Poate ca sunteti un simplu pieton, care nici macar nu detine o masina proprie, dar vreti macar sa fiti la curent cu ce e nou. Poate ca asta e pasiunea voastra si de ce sa nu fiti la curent? De ce ramaneti niste persoane neinformate? Niste persoane prea lenese pentru a accesa un site si a stii tot ce trebuie in materie de masini?
E foarte simplu. Eu ieri ma uitam ca Ferrari a lansat un model: F138. Este o masina de Formula 1 si va fi folosita in cadrul sezonului din 2013 de catre firma Maranello, adica firma care a lansat aceasta masina.  Prea multe detalii nu au vrut sa ofere cei care au conceput-o, dar e indeajuns ca stim si noi macar cat de putin.  Totodata, am aflat ca un nou model va fi construit si incadrat in categoria SUV. Care-i numele sau? Nu stiu nici eu sa va spun, pentru ca inca nu s-au dezvaluit aceste informatii sau mai bine zis, cei care au conceput modelul s-au tot razgandit. La inceput ii ziceau Kubang, apoi ii ziceau Levante. Acum cum ii zic? Nu stiu si nici nu conteaza pentru ca pana va ajunge in productie isi va schimba probabil denumirea. Important e ca arata bestial, iar imagini puteti vedea tot pe site-ul pe care vi-l recomandasem.
Am uitat sa va zic ca productia in sine va avea loc in Italia, in orasul Torino.  Mai multe detalii nu as vrea sa va ofer, pentru ca imi dau seama ca ati vrea sa aflati singuri exact toate detaliile de care e nevoie. Vreau sa vedeti singuri, cu ochii vostri ca nu mint si ca e adevarat. Totodata, ajunsi acolo, imi imaginez ca v-ar placea sa cititi si alte stiri din acelasi domeniu. Asta pentru ca e tare sa fii la curent, e tare sa poti vorbi cu altii despre domenii despre care inainte nu aveai habar. E tare sa poti remarca o masina pe strada si sa stii chiar si ce model e si mai ales, caracteristicile sale. E tare de exemplu, sa stii ce avantaje sau dezavantaje prezinta masina respectiva.
Asa ca,dupa toate acestea, va indemn sa fiti la curent cu tot, va indemn sa nu mai stati ca niste necunoscatori, ci sa accesati site-ul si sa incepeti  sa va documentati. Va urez asadar spor la lecturat, la vizionat si la ce mai vreti voi!

Comentarii